ΠΑΣ Γιάννινα: Μια νέα χρονιά που μπορεί να γίνει ονειρική

Θοδωρής Βασίλης
ΠΑΣ Γιάννινα: Μια νέα χρονιά που μπορεί να γίνει ονειρική

bet365

Μετά από μια αδιάφορη χρονιά ο ΠΑΣ Γιάννινα ρίχνεται στην μάχη του πρωταθλήματος ενισχυμένος με πρωταρχικό στόχο την όσο γίνεται πιο γρήγορη παραμονή, έχοντας πάντα στην άκρη του μυαλού του την έξοδο στην Ευρώπη.

Μπάγερν - Χόφενχαϊμ! Mε αξεπέραστο Live Στοίχημα και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+)

Μια νέα διαφορετική προς το καλύτερο χρονιά ξεκινάει στον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι Ηπειρώτες βλέποντας την περσινή αδιάφορη χρονιά αποφάσισαν να κινηθούν από νωρίς να ενισχύσουν την ομάδα για να είναι απόλυτα έτοιμη για την έναρξη της σεζόν.

Το καλό είναι ότι κατά την διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου δεν υπήρξε κάποια σοβαρή απώλεια αφού οι παίκτες που αποχώρησαν δεν βρίσκονταν στα πλάνα του Γιάννη Πετράκη. Το ευχάριστο για τον ΠΑΣ Γιάννινα είναι ότι παρέμεινε ο αρχιτέκτοντας αυτής της ομάδας, ο Γιάννης Πετράκης παρά τις όποιες σειρήνες, όπως και ο Πέδρο Κόντε, επιθετικός διψήφιου αριθμού γκολ, ο οποίος με μια κίνηση μπορεί να σου κρίνει ένα ματς.

Παράλληλα, μετά από χρόνια οι άνθρωποι του ΠΑΣ κινήθηκαν αστραπιαία και συμπλήρωσαν το ρόστερ όσο γινόταν πιο γρήγορα δίνοντας την ευκαιρία στον Πετράκη να δουλέψει από νωρίς με σχεδόν όλους τους παίκτες. Ο κόσμος από την πλευρά του έχει καταλάβει ότι γίνεται μια νέα προσπάθεια, μια συγκρατημένη αισιοδοξία ενόψει της νέας χρονιάς υπάρχει κάτι που δεν το κρύβουν και οι ίδιοι οι άνθρωποι της ομάδας (στην άκρη του μυαλού τους υπάρχει ακόμα και η έξοδος στην Ευρώπη).

Το σίγουρο είναι ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα ξεκινάει μια νέα χρονιά που μπορεί να εξελιχθεί σε ονειρική.

Ήρθαν: Κούζικ, Λεό, Λουκίνας, Παμλίδης, Σιόντης, Φάμπρι Κάστρο, Ξύδας, Κριζμάν, Κακούμπα, Μιχαήλ, Μυστακίδης

Έφυγαν: Χέλκβιστ, Καρανίκας, Μανθάτης, Ζαχαρός, Γιαννίκογλου, Χαλκιαδάκης, Γαρουφαλιάς, Μπέριος, Μπετρά

Προπονητής: Γιάννης Πετράκης. Ο Ρεθυμνιώτης τεχνικός έχει ριζώσει για τα καλά στον πάγκο του ΠΑΣ Γιάννινα. Πλέον ο 59χρονος προπονητής ετοιμάζεται για την 6η του σεζόν στην ομάδα έχοντας γράψει το όνομά του με «χρυσά» γράμματα στην ιστορία του ΠΑΣ Γιάννινα αφού είναι ο ρέκορντμαν παρουσιών. Υπό τις οδηγίες του οι Ηπειρώτες πέτυχαν την πιο σημαντική στιγμή στην ιστορία τους με την έξοδο στην Ευρώπη και είναι ένα από τα μεγαλύτερα όπλα της ομάδας για τη νέα σεζόν.

Αστέρι: Πέδρο Κόντε. Ο Ισπανός επιθετικός είναι μια διαφορά ο καλύτερος παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα, ο ποδοσφαιριστής που ανεβάζει ένα επίπεδο πάνω την ομάδα. Ο 30χρονος φορ είναι ένα καθαρό 9άρι που μυρίζεται… αίμα μέσα στην περιοχή και ξέρει να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για γκολ, κάνοντας την κατάλληλη κίνηση ή ευρισκόμενος στη σωστή θέση τη σωστή στιγμή για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Όλα έδειχναν ότι φέτος θα αποχωρήσει, άλλωστε προτάσεις υπήρχαν αρκετές, αλλά όλα δείχνουν ότι και για φέτος θα είναι το σημείο αναφοράς για την ομάδα του Γιάννη Πετράκη.

Θα πανηγυρίσει αν: Επιστρέψει στην Ευρώπη. Μπορεί στις δηλώσεις του ο Γιώργος Χριστοβασίλης να έχει τονίσει πως πρωταρχικός στόχος είναι η γρήγορη παραμονή, αλλά είναι κοινό μυστικό πως στα Γιάννενα δεν το κρύβουν πως δεν θα έλεγαν όχι σε μια πιθανή έξοδο στην Ευρώπη. Άλλωστε για πρώτη φορά επί εποχή Χριστοβασίλη έγιναν τόσο γρήγορα οι όποιες μεταγραφικές κινήσεις ώστε να υπάρχει ο χρόνος για να γίνει το κατάλληλο μοντάρισμα.

Θα αποτύχει αν: Κινδυνέψει με υποβιβασμό. Στον ΠΑΣ φέτος έχουν βάλει στόχο μια καλή πορεία και για τον λόγο αυτό κινήθηκαν γρήγορα για να ολοκληρώσουν το ρόστερ. Αν η ομάδα φτάσει στο σημείο να κινδυνέψει και να παλεύει για την παραμονή της μέχρι το τέλος τότε θα μιλάμε για αποτυχία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα