Φορτσάρουν ενόψει Αγρινίου στον Ατρόμητο

Φορτσάρουν ενόψει Αγρινίου στον Ατρόμητο

Gazzetta team
Φορτσάρουν ενόψει Αγρινίου στον Ατρόμητο

bet365

Το μυαλό στον αγώνα του Σαββάτου με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο έχουν όλοι στον Ατρόμητο με τον Κάναντι να έχει στο μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης και τον Κιβρακίδη.

Άγιαξ - Ντινάμο Κιέβου με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Έναρξη του πρωταθλήματος το Σάββατο με τον Ατρόμητο να φιλοξενείται από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Οι Περιστεριώτες συνεχίζουν την προετοιμασία τους για το ματς αυτό με το πρόγραμμα της προπόνησης της Τρίτης να περιλαμβάνει ασκήσεις με μπάλα και αγωνιστικά τετράγωνα. Όσον αφορά το ιατρικό δελτίο, πρόγραμμα αποφόρτισης ακολούθησαν οι Ρισβάνης, Γιαννούλης και Σάκιτς ενώ ο Κιβρακίδης ανέβασε ρυθμό και συμμετείχε στο μεγαλύτερο μέρος του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα