«ΑΕΚ, μια ομάδα με εντελώς διαφορετική κουλτούρα» (pic)

«ΑΕΚ, μια ομάδα με εντελώς διαφορετική κουλτούρα» (pic)

Gazzetta team
«ΑΕΚ, μια ομάδα με εντελώς διαφορετική κουλτούρα» (pic)

bet365

Η ουγγρική ιστοσελίδα Nemzeti Sport ενόψει των αγώνων με τη Βίντι, αποθεώνει την ΑΕΚ και γράφει ότι δεν είναι σαν τις άλλες ομάδες.

Ζήσε τη δράση του Champions League και πολλές καθημερινές προσφορές* για όλους του παίκτες! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Το ουγγρικό site έχει τίτλο: «ΑΕΚ, κάτι παραπάνω από μια ομάδα, κληρονόμος του Βυζαντίου» και γράφει ότι είναι «μια ομάδα με εντελώς διαφορετική κουλτούρα, ένα ασυνήθιστο ιστορικό κλαμπ». Μέσα στο κείμενο, γίνεται αναφορά στο σήμα της ΑΕΚ, τον δικέφαλο αετό με το κίτρινο φόντο, την σχέση με την Κωνσταντινούπολη, το Βυζάντιο και τις προσφυγικές καταβολές των ιδρυτών της.

Επίσης γίνεται λόγος για τον υποβιβασμό, αλλά και την επιστροφή της στην κορυφή, όπως και στην κατασκευή του νέου γηπέδου και ενέργειες και προσπάθειες του Μελισσανίδη.

Το δημοσίευμα καταλήγει αναφέροντας πως «… μπορούμε να πούμε ότι κανένας δεν μπορεί να κατηγορήσει το σύλλογο πως ξεχνά το παρελθόν και τις ρίζες του».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα