Κούγιας: «Η συμφωνία με Ολυμπιακό ήταν για ελεύθερους»

Gazzetta team
Κούγιας: «Η συμφωνία με Ολυμπιακό ήταν για ελεύθερους»

bet365

Με δήλωσή του ο πρόεδρος της ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας ανέφερε πως η συμφωνία του με τον Ολυμπιακό για την πώληση του Μασούρα ήταν εκτός των χρημάτων για δύο ελεύθερους παίκτες και όχι δανεικούς.

Αναλυτικά η δήλωση του Αλέξη Κούγια έχει ως εξής: «1. Εδώ και αρκετές ημέρες διάφορα sites και μέσα μαζικής ενημέρωσης δημοσιοποιούν την είδηση ότι δήθεν η ΑΕΛ θα πάρει δανεικούς παίκτες από τον Ολυμπιακό.

Αρχικά δημοσιοποιήθηκε ότι η ΑΕΛ θα πάρει δανεικούς τους Βέργο και Μανθάτη και τις τελευταίες τρείς ημέρες ότι δήθεν θα πάρει δανεικό τον Γιάννη Μασούρα.

Θέλω κατηγορηματικά να δηλώσω τα εξής:

Ουδέποτε από τότε που είμαι ιδιοκτήτης ιστορικών ομάδων (Ηρακλής συνιδιοκτήτης με Πέτρο Θεοδωρίδη, ΠΑΣ Γιάννινα, Παναχαϊκή και τώρα ΑΕΛ) ζήτησα ή δέχθηκα να πάρω δανεικό οποιονδήποτε παίκτη.

Προκαλώ τον οιονδήποτε να ψάξει από την δεκαετία του ‘80 έως και σήμερα και να βρει έστω και έναν παίκτη δανεικό που πήρα και να με διαψεύσει.

Η φιλοσοφία μου ήταν ότι ποτέ καμία ομάδα μου δεν θα γίνει προπονητήριο καμιάς μεγάλης ΠΑΕ.

Ποτέ καμία ομάδα μου δεν έγινε παράρτημα καμίας μεγάλης ΠΑΕ, για αυτό ποτέ δεν είχα «φίλους - προστάτες» στο ποδόσφαιρο.

Η συμφωνία μου με τον Ολυμπιακό για την μεταγραφή του Γιάννη Μασούρα ήταν 1.000.000,00€ σαν χρηματική αποζημίωση και δύο παίκτες ελεύθερους από το πλούσιο ρόστερ του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός δυστυχώς δεν τήρησε αυτή την συμφωνία και είναι έκθετος απέναντι μου.

Περίμενα ελεύθερους τους Βέργο και Μανθάτη, αλλά αυτό δεν έγινε ποτέ με διάφορες δικαιολογίες.

Η υπομονή μου στο τέλος εξαντλήθηκε και για αυτό προχώρησα στις μεταγραφές του Nunic και Kunic.

Όλα τα άλλα είναι λανθασμένη πληροφόρηση.

Χαίρομαι που η ΑΕΛ αποτελεί την φωτεινή εξαίρεση σε αυτό το όργιο δανεισμών, που ουσιαστικά μετατρέπει τις ΠΑΕ από ανεξάρτητες ομάδες σε παραρτήματα.

Ελπίζω ο νόμος Βασιλειάδη να βάλει τέλος σε αυτή την δυσφήμηση του ποδοσφαίρου.

Είναι άδικο εγώ να πληρώνω μόνος τους παίκτες μου και οι ανταγωνιστές μας να παίρνουν κορυφαίους παίκτες δανεικούς με συμβόλαια 300.000,00 και 400.000,00 ευρώ ετησίως, τα οποία πληρώνουν άλλοι.

Αυτή ήταν και θα είναι η φιλοσοφία μου στην ΑΕΛ.

2. Κάποιο site στην Λάρισα άφησε υπονοούμενο ότι δήθεν ενδιαφέρθηκα για τον ποδοσφαιριστή των Τρικάλων Ράντυ, ο οποίος χθες με αντιπάλους στο κέντρο του γηπέδου 16χρονα και 17χρονα παιδιά - τα οποία προς τιμήν του ο προπονητής μας χρησιμοποίησε - έκανε όργια.

Τον Ράντυ τον γνωρίζω ως ποδοσφαιριστή τουλάχιστον 10 χρόνια που βρίσκεται στην Ελλάδα (Φωκικός, Ηρακλής Ψαχνών, Σπάρτη, ΟΦΗ, αλλά και άλλες ομάδες) και ο μάνατζερ του, στενός μου φίλος, Στέλιος Βραδέλης κατ΄επανάληψη μου τον πρόσφερε, αλλά ουδέποτε, για λόγους που με αφορούν, προχώρησα στην απόκτηση του.

Αλίμονο για μένα εάν ενδιαφερόμουν τώρα στα 32 του και σε μία ομάδα σαν την ΑΕΛ.

Όλα όσα γράφτηκαν είναι κωμικά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα