Οι τέσσερις προσθήκες του Απόλλωνα

Gazzetta team
Οι τέσσερις προσθήκες του Απόλλωνα

bet365

Οι Οριουέλα, Λούκιτς, Τριποτσέρης και Μασάδο αναμένεται να ανακοινωθούν άμεσα από την «Ελαφρά Ταξιαρχία»
Στον Απόλλωνα οι αποχωρήσεις παικτών που ήρθαν νωρίς το καλοκαίρι, φέρνουν – και λογικά – προσθήκες. Ηδη στη Ριζούπολη έχουν «τελειώσει» τέσσερις περιπτώσεις.
*Εδώ και μερικές ημέρες βρίσκεται στην Ελλάδα για λογαριασμό της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» ο Ματίας Οριουέλα. Ο Αργεντινός αριστερός μπακ αγωνίζονταν στην Κίλμες, ενώ έχει περάσει και από την Τίγκρε.
*Με την ομάδα έχει συμφωνήσει προφορικά ο Θοδωρής Τριποτσέρης. Ο 32χρονος στόπερ έπαιζε πέρσι στον Λεβαδειακό.
*Περαιτέρω ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας θα υπάρξει με τον Αντρέι Λούκιτς. Ο 24χρονος Κροάτης που ήταν πέρσι στην Μπράγκα βρίσκεται μια ανάσα από την ομάδα και κατά πάσα πιθανότητα θα έρθει αύριο στην Ελλάδα.
*Στην Αθήνα βρίσκεται ήδη και ο Αλμέιδα Μασάδο. Ο 25χρονος Πορτογάλος χαφ θα αποκτηθεί με την μορφή του δανεισμού από τους LA Galaxy, όπου ανήκει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα