Ειρωνείες Κουτρουμπή στο «καλή χρονιά» του Δώνη! (pic)

Ειρωνείες Κουτρουμπή στο «καλή χρονιά» του Δώνη! (pic)

Gazzetta team
Ειρωνείες Κουτρουμπή στο «καλή χρονιά» του Δώνη! (pic)

bet365

Ο Γιώργος Κουτουμπής απάντησε σε ειρωνικό τόνο στο ποστάρισμα του Χρήστου Δώνη, με αποτέλεσμα να ξεσηκώσει αντιδράσεις στους φίλους του Παναθηναϊκού.

Οι «πράσινοι» νίκησαν 2-0 στον Λεβαδειακό στο φιλικό-πρόβα τζενεράλε για το ξεκίνημα της Σούπερ Λγικ και ο Χρήστος Δώνης μέσω Instagram έδωσε το σύνθημα για τη νέα σεζόν: «Καλή χρονιά να έχουμε! Όλοι μαζί μάγκες!». Ακολούθησαν υποστηρικτικά μηνύματα από φίλους του Παναθηναϊκού και κάπου εκεί αποφάσισε να μπει στην κουβέντα και ο Γιώργος Κουτρουμπής.

Ο πρώην παίκτης του «τριφυλλιού» απάντησε: «Ήρεμα, θα κλάψω Χρηστάκη μου...», με αποτέλεσμα να προκαλέσει την αντίδραση αρκετών «πράσινων» οπαδών, οι οποίοι εξέλαβαν την απάντησή του ως ειρωνική και να μπει σε λεκτική αντιπαράθεση μαζί τους...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα