Μεγάλη απόσταση μεταξύ Άρη-Πογκμπά

Μεγάλη απόσταση μεταξύ Άρη-Πογκμπά

Βασίλης Βλαχόπουλος
Μεγάλη απόσταση μεταξύ Άρη-Πογκμπά

bet365

Ο Πάκο Ερέρα θέλει την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής με την απόκτηση ενός ακόμη στόπερ, του αρέσει η περίπτωση του Φλορεντίν Πογκμπά αλλά οι απαιτήσεις του έμπειρου ποδοσφαιριστή είναι υψηλές σε σχέση με την προσφορά του Άρη.

Οι «κίτρινοι» προχώρησαν σε συζητήσεις με τον ατζέντη του 28χρονου αθλητή από τη Γουινέα, αλλά δεν είναι διατεθειμένοι να δώσουν ένα ποσό της τάξεως των 350-400 χιλιάδων ευρώ. Αυτή είναι η απαίτηση του Πογκμπά, αυτός είναι και ο λόγος που παραμένει ελεύθερος στην αγορά. Ο πρώην παίκτης της Σεντ Ετιέν έχει στα χέρια του προτάσεις με ετήσιες απολαβές μεταξύ 250-300 χιλιάδων ευρώ, δείχνει ότι περιμένει κάτι καλύτερο από οικονομικής άποψης, ενώ ο Άρης δεν είναι διατεθειμένος να δώσει περισσότερα από 200.000 ευρώ.

0% Γκανιότα* & Αποκλειστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Υπό αυτές τις συνθήκες, οι Θεσσαλονικείς έχουν δύο επιλογές. Είτε να ακολουθήσουν την τακτική που είχαν εφαρμόσει και επί της περίπτωσης του Μπρούνο Γκάμα (σ. σ. η πρώτη συζήτηση με τον Πορτογάλο έγινε στις αρχές του Ιούνη όπου και διαπιστώθηκε τεράστια οικονομική διαφορά αλλά υπήρξε ταύτιση απόψεων δύο μήνες αργότερα) ελπίζοντας στη μείωση των απαιτήσεων του Πογκμπά, είτε να αποταθούν σε άλλες λύσεις.

Το βέβαιο είναι ότι ο Πάκο Ερέρα θέλει έναν ακόμη κεντρικό αμυντικό. Μετά το φιλικό παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο Ισπανός προπονητής δήλωσε ευχαριστημένος με το επίπεδο και την ποιότητα του ρόστερ του, ωστόσο σημείωσε δύο φορές ότι θα αξιοποιηθεί τυχόν ευκαιρία που θα προκύψει στην αγορά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα