Μπακασέτας: «Πρόκριση για τα δυο παιδιά»! (vid)

Μπακασέτας: «Πρόκριση για τα δυο παιδιά»! (vid)

Gazzetta team
Μπακασέτας: «Πρόκριση για τα δυο παιδιά»! (vid)

bet365

Ο διεθνής άσος της ΑΕΚ αφιέρωσε την πρόκριση της ομάδας επί της Σέλτικ στους δυο Έλληνες στρατιωτικούς τους οποίους περιμένει σύντομα στο ΟΑΚΑ

Στην τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλοκαίρι μαζί στις 7» φιλοξενήθηκε ο Τάσος Μπακασέτας με αφορμή την απελευθέρωση των δυο στρατιωτικών και το γεγονός ότι ο ένας εκ των δυο (σ.σ.: ο Δημήτρης Κούκλατζης) είναι ένθερμος υποστηρικτής της πρωταθλήτριας Ελλάδας, ενώ έχει ήδη εκφράσει την επιθυμία του να παρευρεθεί άμεσα σε αγώνα της ΑΕΚ.

«Είχαμε ενημερωθεί για τον Δημήτρη ότι είναι φίλος της ΑΕΚ. Πριν ξεκινήσει το παιχνίδι που είχαμε απέναντι στην Σέλτικ, μάθαμε αυτό το χαρμόσυνο γεγονός, την απελευθέρωση των δυο παιδιών και μετά όλα τα παιδιά στην ομάδα μέσα, είπαμε αυτή η μεγάλη πρόκριση είναι αφιερωμένη και στους δυο», τόνισε αρχικά ο διεθνής άσος της Ένωσης.

Έπειτα αναφέρθηκε στο περιστατικό τονίζοντας ότι είχε αγγίζει όλους τους Έλληνες και τους ποδοσφαιριστές της πρωταθλήτριας φυσικά και υπογράμμισε ότι πλέον τους περιμένουν να τους δουν από κοντά:

«Ήταν κάτι που μας είχε αγγίξει όλους, γιατί θεωρούσαμε ότι ήταν άδικο σε τόσο νεαρούς ανθρώπους να χάνουν την ελευθερία τους για 5,5 μήνες περίπου, οπότε και εμείς τους περιμένουμε με την πρώτη ευκαιρία. Έχουμε δείξει και σαν ομάδα, και πέρυσι με τις πλημύρες που γίνανε στην Μάνδρα και φέτος με τις Πυρκαγιές ότι η ΑΕΚ κάνει πολλές τέτοιες κινήσεις για να βοηθά τον συνάνθρωπο της. Τώρα περιμένουμε τα δύο παιδιά σε έναν αγώνα, να τα πούμε από κοντά, να τους γνωρίσουμε ήταν μεγάλη χαρά για όλους μας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα