Ατζέντης Μαουρίσιο: «Δεν υπάρχει πρόταση, χαρούμενος στον ΠΑΟΚ ο παίκτης»

Ατζέντης Μαουρίσιο: «Δεν υπάρχει πρόταση, χαρούμενος στον ΠΑΟΚ ο παίκτης»

Gazzetta team
Ατζέντης Μαουρίσιο: «Δεν υπάρχει πρόταση, χαρούμενος στον ΠΑΟΚ ο παίκτης»

bet365

Ο μάνατζερ του μέσου του ΠΑΟΚ, Πιέρ Φερνάντες, μίλησε για τα μεταγραφικά σενάρια που ακούγονται για τον πελάτη του, αναφέροντας πως δεν υπάρχει πρόταση και ο παίκτης είναι ικανοποιημένος στον «Δικέφαλο του Βορρά», δίχως ωστόσο να αποκλείει την επιστροφή του στο ρωσικό πρωτάθλημα.

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για την υπέρβαση της πρόκρισης στους ομίλους του Champions League, όμως για έναν από τους βασικούς παίκτες της προσπάθειάς του υπάρχουν σενάρια που τον συνδέουν με άλλες ομάδες και δη από τη Ρωσία.

Ο εκπρόσωπός του, μιλώντας σε ΜΜΕ, ανέφερε πως ακόμα δεν υπάρχει πρόταση και πως ο Μαουρίσιο είναι ευτυχισμένος στον ΠΑΟΚ, δίχως ωστόσο αυτό να σημαίνει πως δεν θα εξέταζε την επιστροφή του στη Ρωσία, σε μια ομάδα με φιλοδοξίες.

Συγκεκριμένα είπε:

«Ειλικρινά ο Μαουρίσιο είναι πολύ χαρούμενος στην Ελλάδα. Ο ΠΑΟΚ είναι ένα μεγάλος σύλλογος και τα πηγαίνει πολύ καλά στα προκριματικά του Champions League. Από την άλλη ο Μαουρίσιο, έχει πολλούς φίλους στη Ρωσία και γνωρίζει τη νοοτροπία των ρωσικών συλλόγων.

Ο Μαουρίσιο θα σκεφτόταν την επιστροφή του στην Ρωσία, γιατί υπάρχουν αρκετοί φιλόδοξοι σύλλογοι και αρκετές ομάδες ενδιαφέρονται για τον Μαουρίσιο, όμως δεν έχουμε κάποια επίσημη πρόταση στα χέρια μας για την ώρα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα