Φιλική τριάρα στο Βόλο ο Λεβαδειακός

Gazzetta team
Φιλική τριάρα στο Βόλο ο Λεβαδειακός

bet365

Σε περίπατο μετέτρεψε το φιλικό με τον ΝΠΣ Βόλου ο Λεβαδειακός με τους Βοιωτούς να επικρατούν με το άνετο 3-0.

Άνετη νίκη επί του ΝΠΣ Βόλου για τον Λεβαειακό. Οι Βοιωτοί πραγματοποιώντας ιδιαίτερα καλή εμφάνιση ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, επικράτησαν με 3-0 των αντιπάλων τους, που με την σειρά τους γνώρισαν την πρώτη τους ήττα στα φιλικά.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 5' ο Γιακουμάκης μετά από πάσα του Μαρκόφσκι, ενώ πέντε λεπτά πριν το τέλος του ημιχρόνου ο Νανγκίς έκανε το 2-0 και δύο λεπτά αργότερα διαμόρφωσε το τελικό 3-0. Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν ρυθμό αλλά δεν μπόρεσαν να απειλήσουν τους γηπεδούχους.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Άκης Μάντζιος): Μπάγιτς, Βίντεκερ (65′ Νίκας), Όμο (46′ Κρνέτα), Νανγκίς (72′ Ιωαννίδης), Καθάριος (80′ Αντιλέχου), Μαρκόφσκι (65′ Σαβαντογκό), Σουμπίνιο (53′ Χατζηλάμπρος), Βήχος, Λιάγκας (80′ Φαβάρο), Μητρόπουλος (65′ Καραχάλιος), Γιακουμάκης (65′ Νίκας).

ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ (Χουάν Φεράντο): Καραγκιολίδης (60′ Μπουργάνης), Ντεντάκης (74′ Καρρίκι), Ρούσσος (46′ Γκαλίτσιος), Δημόπουλος (74′ Ανδρικόπουλος), Ουνγιαλίδης (74′ Τουλίκας), Ενγκουέμ (74′ Δώρης), Καμπαγιέρο (46′ Πίτου Γκαρσία), Λούκας Γκαρσία (60′ Μαλακασιώτης), Ηλιόπουλος (74′ Μηλιώτης), Δεμηρτζόγλου (46′ Κορέλας), Μάντζης (63′ Μεληκιώτης).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα