Τοποθετούνται τουρνικέ στο Γεντί Κουλέ (pics)

Τοποθετούνται τουρνικέ στο Γεντί Κουλέ (pics)

Δημήτρης Ρούσσος
Τοποθετούνται τουρνικέ στο Γεντί Κουλέ (pics)

bet365

Ελεγχόμενη θα είναι πλέον η είσοδος των φιλάθλων του ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ, αφού τοποθετούνται τουρνικέ σε όλες τις θύρες του γηπέδου. Πρώτη εφαρμογή στο φιλικό με τον Εργοτέλη (18/8).

Εργασίες για τη βελτίωση της λειτουργικότητας και τον καλλωπισμό του γηπέδου γίνονται στο γήπεδο του Ηρακλείου, ώστε να αλλάξει «εικόνα» το γήπεδο ενόψει της νέας σεζόν, που θα βρει τον ΟΦΗ στη Superleague ξανά μετά από τρία χρόνια.

Όπως ενημέρωσε επίσημα η κρητική ΠΑΕ, στο φιλικό παιχνίδι με τον Εργοτέλη (18/8, 19:00) θα ισχύσει για πρώτη φορά φέτος, η ελεγχόμενη διέλευση των φιλάθλων στο γήπεδο, ενώ μέχρι το Σάββατο θα έχει ολοκληρωθεί η τοποθέτηση των τουρνικέ σε όλες τις θύρες του γηπέδου.

Για το σκοπό αυτό, έγινε την Δευτέρα (13/8) και συνάντηση στο Γεντί Κουλέ μεταξύ ανθρώπων της εταιρείας Cardel που προμήθευσε την ΠΑΕ το σύστημα (τουρνικέ), ανθρώπων του ΟΦΗ και της εταιρείας σεκιούριτι που θα έχει την ευθύνη φύλαξης του γηπέδου.

Εξάλλου, στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη θα «ανάψει» και το σύστημα προβολής με πινακίδες LED, για τους χορηγούς του συλλόγου, ενώ παράλληλα, ολοκληρώθηκε η αντικατάσταση των καθισμάτων στους πάγκους, τόσο του ΟΦΗ, όσο και της φιλοξενούμενης ομάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα