Φιλική νίκη της Ξάνθης με Ορφέα

Gazzetta team
Φιλική νίκη της Ξάνθης με Ορφέα

bet365

Μία μέρα μετά το παιχνίδι προετοιμασίας με τον Άρη, η Ξάνθη αντιμετώπισε στο προπονητήριό της την ομάδα του Ορφέα Ξάνθης που αγωνίζεται στη Γ' Εθνική κατηγορία. Επικράτησε με σκορ 3-0.
Ο Μίλαν Ράσταβατς χρησιμοποίησε περισσότερο ποδοσφαιριστές που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής στο σαββατιάτικο παιχνίδι αλλά και παίκτες της ομάδας Νέων, με το 3-0 να είναι το τελικό αποτέλεσμα. Ένα σκορ που διαμορφώθηκε από τα γκολ των Σβάρνα (11′), Σουλεϊμάν (48′) και Φάκη (64′).
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Φίλιππος Ανεστίδης (Γιώργος – Σπάρταλης).
ΞΑΝΘΗ: Γκαραβέλης, Χατζητερζόγλου, Θυμιάνης, Σβάρνας, Μελιόπουλος, Σουλεϊμάν, Κοβάσεβιτς, Τσάπαρης, Δάκης, Φασίδης και Μελισσόπουλος. Έπαιξαν και οι Αγγελόπουλος, Γιανναράκης, Γκατζόγιας και Τριανταφύλλου.
ΟΡΦΕΑΣ: Αθανασίου, Καραγκιόζης Β., Κατρανίτσας, Μακράκης, Τζαμπάρ Χαλήλ, Μαυρόπουλος, Πασχαλάκης, Χατζηπαπας, Χιντ Ομέρ, Χαλήλ Ιμπράμ και Χασάνογλου. Έπαιξαν και οι: Ζυγκολάρη, Τσιτάκ, Μπαϊρακτάρ, Βουλγαρίδης και Καραγκιόζης Γ..

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα