«O Παναθηναϊκός και η Μπρέσια για τον Κουγιό»

Gazzetta team
«O Παναθηναϊκός και η Μπρέσια για τον Κουγιό»

bet365

Ιταλικές πηγές εμφανίζουν τον Παναθηναϊκό να εξετάζει την περίπτωση του 20χρονου εξτρέμ, Σταύρου Κουγιού, πρώην αρχηγού της Κ-20 του Ολυμπιακού, που φέρεται να απασχολεί και την Μπρέσια.
Σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα, λοιπόν, ο Παναθηναϊκός και η Μπρέσια βρίσκονται σε συζητήσεις για την απόκτηση του Σταύρου Κουγιού. Του 20χρονου (27/05/1998) ακραίου επιθετικού, που πριν λίγες ημέρες έλυσε την συνεργασία του με τον Ολυμπιακό.
Οπως σημειώνεται, ο ιταλικός σύλλογος φέρεται να έχει ήδη καταθέσει προσφορά στον πρώην αρχηγό της ομάδας Κ20 των Πειραιωτών, καθώς οι άνθρωποι της Μπρέσια έχουν «λάβει εξαιρετικές συστάσεις».
Επισημαίνεται δε ότι ο κόουτς Σουάζο της Μπρέσια βρέθηκε στην Ελλάδα τον Ιούνιο και συναντήθηκε με τους Καμπιάσο, Ιμπαγάσα και Μοντέστο, στο περιθώριο τουρνουά που διεξήχθη στην Γλυφάδα και στο οποίο αγωνίστηκε ο γιος του. Για τον Παναθηναϊκό και τον εν λόγω αρ. εξτρέμ επισημαίνεται πως έχει τεθεί στα υπ' όψιν του, ότι έχουν υπάρξει επαφές και πως εξετάζεται από τους Νταμπίζα και Δώνη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα