Ερέρα: «Παίξαμε για 30 λεπτά»

Gazzetta team
Ερέρα: «Παίξαμε για 30 λεπτά»

bet365

Ο Πάκο Ερέρα εκτίμησε ότι ο Άρης (στη φιλική νίκη επί της Ξάνθης) έπαιξε έτσι όπως ήθελε για 30 λεπτά, ενώ στάθηκε και στην αμυντική συμπεριφορά της.

Ο Ισπανός σημείωσε ότι η ομάδα του παρουσιάστηκε έτσι όπως ήθελε στο 1/3 του παιχνιδιού. «Παίξαμε μόνο 30 λεπτά αυτό που θέλαμε. Σε αυτό το διάστημα παίξαμε έξυπνα, αλλά στο υπόλοιπο διάστημα χάσαμε αρκετές κατοχές, εύκολες μπάλες και κάναμε αβίαστα λάθη. Ξέρω ότι δεν είναι εύκολο να δίνεις δύο παιχνίδια μέσα σε λίγες ημέρες, θα δουλέψουμε για να είμαστε έτοιμοι», είπε.

Ρωτήθηκε εκ νέου για το διάστημα που θα χρειαστεί η ομάδα. «Αυτή τη στιγμή πρέπει να βάλουμε στην ομάδα και τον Μπρούνο Γκάμα. Είμαστε καλοί στην άμυνα, στην επίθεση όμως χρειαζόμαστε δουλειά και πρέπει να δουλέψουμε παραπάνω. Με την προσθήκη του Μπρούνο και αυτή του Γιουνές θα γίνουμε καλύτεροι, συν τοις άλλοις στους τελευταίους δύο αγώνες για προληπτικούς λόγους δεν χρησιμοποιήσαμε τον Ντιγκινί».

Σε ερώτηση για την αλλαγή στο δίδυμο των στόπερ, απάντησε ότι… «έχουμε τρία φανταστικά σέντερ μπακ στην ομάδα. Χρειάζεται να τσεκάρουμε το αμυντικό δίδυμο. Ο Βέλεθ είναι καλός με την μπάλα… Θέλουμε έναν αμυντικό ο οποίος θα χτίζει την μπάλα από πίσω» και κατέληξε σχετικά με την εικόνα της ομάδας του αλλά και των πέντε νικών σε έξι φιλικά παιχνίδια. «Βλέπουμε τους εαυτούς μας αλλά και τις ελληνικές ομάδες που θα αντιμετωπίσουμε. Παράλληλα βρισκόμαστε σε διαδικασία ελέγχου, κάνουμε scouting τις ομάδες. Χρειαζόμαστε χρόνο για να τις ελέγξουμε, να καταλάβουμε την κουλτούρα του παιχνιδιού μας. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες για κάτι, γενικώς δεν μου αρέσουν οι δικαιολογίες. Αν χάσουμε, φταίω εγώ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα