ΠΑΟΚ-Βέρνμπλουμ: Από το «ναυάγιο» στη (νέα) συμφωνία!

ΠΑΟΚ-Βέρνμπλουμ: Από το «ναυάγιο» στη (νέα) συμφωνία!

ΠΑΟΚ-Βέρνμπλουμ: Από το «ναυάγιο» στη (νέα) συμφωνία!

bet365

Η σχέση του ΠΑΟΚ με τον Πόντους Βέρνμπλουμ έχει περάσει από… πολλά κύματα, ωστόσο φαίνεται πως τελικά ο Σουηδός ποδοσφαιριστής θα… πιάσει στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης!

Το μεταγραφικό σήριαλ του καλοκαιριού οδεύει προς το τέλος του, με δεδομένη την στροφή 180 μοιρών της πλευράς του Σουηδού ποδοσφαιριστή, ο οποίος φαίνεται να αντιλήφθηκε πως δεν πρόκειται να βρει καλύτερη οικονομικά πρόταση απ’ αυτή που έχει στα χέρια του από τον περασμένο Μάιο, όταν ξεκίνησε να συνομιλεί με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ.

Πριν από μια εβδομάδα η παρουσία του ίδιου και της συζύγου του στη Θεσσαλονίκη έμοιαζε να είναι το τελευταίο βήμα, ωστόσο δεν έπεσαν ποτέ οι υπογραφές στο τριετές συμβόλαιο, που του προσφέρει ο «Δικέφαλος».

Ο Βέρνμπλουμ αναχώρησε από την Ελλάδα, έχοντας πάρει στα χέρια του την τελική πρόταση του ΠΑΟΚ και μια προθεσμία τεσσάρων ημερών για να πάρει την οριστική απόφασή του. Σ’ αυτό το διάστημα αναπτύχθηκαν πολλές φήμες, αναφορικά με το ενδιαφέρον της Γαλατάσαραϊ, την πιθανότητα παραμονής του στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ενώ και στη Γαλλία το όνομά του εμφανίστηκε να είναι στη μεταγραφική λίστα της Μπορντό! Τίποτα απ’ όλα αυτά δεν προχώρησε…

Εκ των πραγμάτων αποδείχθηκε ότι πρόταση (με αποδοχές ύψους 1,8 εκατ. ευρώ, εκτός των φόρων) σαν κι αυτή των «ασπρόμαυρων» δεν είχε στο τραπέζι, ότι κι αν υποστηρίζει ο εκπρόσωπός του, Καρλ Φάγκερ.

Οι τελευταίες πληροφορίες, μετά και την στροφή της πλευράς του 32χρονου ποδοσφαιριστή, αναφέρουν πως η συμφωνία με τον ΠΑΟΚ μπορεί και να ολοκληρωθεί μέσα στα επόμενα 24ωρα με τον ερχομό του Βέρνμπλουμ στη Θεσσαλονίκη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα