Προβληματισμός και επισημάνσεις για τον χλοοτάπητα του Κλ. Βικελίδης

Προβληματισμός και επισημάνσεις για τον χλοοτάπητα του Κλ. Βικελίδης

Βασίλης Βλαχόπουλος
Προβληματισμός και επισημάνσεις για τον χλοοτάπητα του Κλ. Βικελίδης

bet365

Η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του Κλεάνθης Βικελίδης βύθισε σε έντονο προβληματισμό του ανθρώπους του Άρη, ενώ ο υπεύθυνος για τις εργασίες εμφανίστηκε καθησυχαστικός.

Στο χθεσινό(9/8) φιλικό παιχνίδι του Άρη με τη Λάρισα, η βασική εντολή των προπονητών στους παίκτες ήταν να προστατέψουν τους εαυτούς τους! Γι’ αυτόν τον λόγο μετά τον αγώνα ο Πάκο Ερέρα ανέδειξε πρωταγωνιστή τον… «αγωνιστικό χώρο», ενώ ο Θωμάς Ναζλίδης εξήγησε ότι είχε στο μυαλό του την αποφυγή τραυματισμού. Και να φανταστεί κανείς ότι η ΠΑΕ Άρης επένδυσε πολύ μεγάλο ποσό για την αντικατάσταση χλοοτάπητα, αλλά η πρώτη… γνωριμία ήταν τουλάχιστον απογοητευτική.

Ο υπεύθυνος των εργασιών, Θεοφάνης Γεννάτος, μιλώντας στον Ρ/Σ ARENA FM τοποθετήθηκε επί του θέματος και απέδωσε την άθλια κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στις καιρικές συνθήκες τονίζοντας ακόμη ότι «είναι δύσκολες οι καιρικές συνθήκες αυτού του καλοκαιριού. Έχει επισημανθεί αυτό στην Ευρώπη γενικότερα, όχι μόνο στην Ελλάδα. Ο χλοοτάπητας είναι πολύ φρέσκος, με αμμώδες υπόστρωμα γιατί έχουμε προλογίσει στο μέλλον να τοποθετηθεί και η συνθετική ίνα. Δεν έχει προλάβει να δέσει. Ζημιές στον χλοοτάπητα δεν έχουν γίνει, όμως δεν μπορούμε να πούμε πως δεν θα φεύγουν κομμάτια από την στιγμή που δεν έχει δέσει. Το ριζικό σύστημα κρατάει τον χλοοτάπητα και έχουμε άμμο από κάτω, όχι κηπευτικό χώμα. Ποτέ δεν μπορείς να προβλέψεις με ακρίβεια τις καιρικές συνθήκες. Σε σχέση με το προηγούμενο καλοκαίρι η Ελλάδα είναι σαν μια άλλη χώρα. Αυτό το χορτάρι δεν αναπτύσσεται το καλοκαίρι, χρειάζεται ένα μεγαλύτερο χρονικό διάστημα για να δέσει το χορτάρι».

Σημείωσε μάλιστα ότι οι άνθρωποι του Άρη θα πρέπει να αποφασίσουν για το αν θα πρέπει να γίνει το φιλικό παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα στις 18 του μήνα. «Ριζική αλλαγή μέσα σε μια εβδομάδα δεν μπορεί να γίνει οπότε η ομάδα θα πρέπει να κρίνει αν πρέπει να γίνει η αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα στις 18 του μήνα στο γήπεδο. Αν γίνει το ματς θα επιβαρύνει κι άλλο το χορτάρι. Το μέλημά μας είναι όσο το δυνατόν να δέσει ο ριζικός χλοοτάπητας μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα