Μάνατζερ Βέρνμπλουμ: «Θα βρούμε κάτι καλό για τον Πόντους…»

Μάνατζερ Βέρνμπλουμ: «Θα βρούμε κάτι καλό για τον Πόντους…»

Μάνατζερ Βέρνμπλουμ: «Θα βρούμε κάτι καλό για τον Πόντους…»

bet365

To όνομα του Πόντους Βέρνμπλουμ επέστρεψε στην καθημερινότητα του ΠΑΟΚ, με τον εκπρόσωπο του Καρλ Φάγκερ, να αναφέρεται εκ νέου στο μέλλον του Σουηδού ποδοσφαιριστή.

Η εκ νέου αλλαγή πλεύσης από την πλευρά του Πόντους Βέρνμπλουμ, με την προσπάθεια νέας επικοινωνίας της με τον ΠΑΟΚ να είναι υπαρκτή, ένας εκ των εκπροσώπων του, ο δικηγόρος Καρλ Φάγκερ, μίλησε στην ιστοσελίδα «fotbollskanalen.se» γύρω από το θέμα και τις συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ.

«Βρισκόμαστε στη διαδικασία για να βρούμε μια νέα ομάδα στον Πόντους, αυτό είναι κάτι ξεκάθαρο. Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον και δεν ανησυχώ ότι δε θα βρούμε κάτι καλό».

- Μπορείτε να επιβεβαιώσετε ότι ο Πόντους ήταν στη Θεσσαλονίκη, αλλά δεν υπήρξε ποτέ συμφωνία;

«Δε σχολιάζω τίποτα για καμία ομάδα».

- Βρίσκεται κοντά στην εξεύρεση λύσης;

«Η αλήθεια είναι πως σ’ αυτή τη «βιομηχανία» είσαι ανάμεσα σε αυτό που νομίζεις ότι είναι κοντά και δεν είναι, μπορεί να δείχνει πολύ μακριά και τελικά να είναι κοντά. Μπορεί να πάει γρήγορα και να πάρει χρόνο, το πιο σημαντικό είναι να είναι το σωστό».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα