Καταργεί την κάρτα φιλάθλου για Ερασιτέχνη η ΠΑΕ

Καταργεί την κάρτα φιλάθλου για Ερασιτέχνη η ΠΑΕ

Gazzetta team
Καταργεί την κάρτα φιλάθλου για Ερασιτέχνη η ΠΑΕ

bet365

Ο... πόλεμος στον Παναθηναϊκό συνεχίζεται, με την ΠΑΕ να μην ενεργοποιεί την κάρτα φιλάθλου η οποία θα ήταν και μια μεγάλη οικονομική ανάσα για τον Ερασιτέχνη.

Δεν έχουν τελειωμό οι κόντρες στον Παναθηναϊκό, με το... πολεμικό κλίμα να συνεχίζεται. Τελευταίο επεισόδιο στο σήριαλ αυτό έχει να κάνει με την απόφαση της ΠΑΕ να μην ενεργοποιήσει την κάρτα φιλάθλου. Συγκεκριμένα πριν αναλάβει την «μάνα του λόχου» ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος υπήρξε συμφωνία του Ερασιτέχνη με την ΠΑΕ προκειμένου να υπάρχει η κάρτα φιλάθλου και όποιος φίλος του Παναθηναϊκού ήθελε να δει αγώνα του ποδοσφαιρικού τμήματος θα έδινε 10 ευρώ που θα πήγαιναν στον ΑΟ.

Αυτό θεωρούταν δεδομένο και μετά την ανάληψη της προεδρίας από τον Γιαννακόπουλο, ωστόσο οι τελευταίες κόντρες άλλαξαν τα πάντα. Η ΠΑΕ δεν ενεργοποίησε την συγκεκριμένη ιστορία, στερώντας από τον Ερασιτέχνη σημαντικά έσοδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα