Θα υπάρχουν «όροι» για όλους

Gazzetta team
Θα υπάρχουν «όροι» για όλους

bet365

Το «μέτρο» ότι όσες ομάδες δεν είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους θα χάνουν χρήματα από το τηλεοπτικό συμβόλαιο, αναμένεται να... επεκταθεί.
Ο Γιώργος Βασιλειάδηςείχε εξ' αρχής θέσει ως προϋπόθεση για να εμπλακεί η ΕΡΤ στα τηλεοπτικά δρώμενα της Σούπερ Λιγκ, οι ομάδες να είναι «οκ» στις υποχρεώσεις τους, απέναντι τόσο σε φυσικά πρόσωπα όσο και σε εκείνα του δημοσίου ή νομικά. Σε περίπτωση που δεν συνέβαινε αυτό, τα χρήματα του τηλεοπτικού συμβολαίου θα πήγαιναν αυτόματα σε οφειλές, ενώ θα υπήρχαν και οικονομικά «πέναλτι».
Τους παραπάνω όρους αποδέχθηκαν οι «7» ομάδες που συμφώνησαν πρόσφατα με τη Δημόσια Τηλεόραση και μάλιστα υπήρχε πρόβλεψη ώστε να υπάρχουν και στην προκήρυξη του πρωταθλήματος, αφού θα υπάρχει κοινό συμβόλαιό τους. Οι τελευταίες πληροφορίες από κύκλους του Υπουργείου αναφέρουν πως κάτι ανάλογο θα συμβεί από τη σεζόν 2019/20 και για όσες δεν συνεχίσουν στη NOVA, οπότε το μέτρο θα... επεκταθεί και είναι πολύ πιθανό να τις «πιάσει» όλες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα