Οι Κούγιας και Σπανός στον Βασιλειάδη

Φώτης Καρακούσης
Οι Κούγιας και Σπανός στον Βασιλειάδη

bet365

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ θα ζητήσει παρέμβαση του Υφυπουργού, ώστε να υπάρξει για όλες τις ομάδες διετές συμβόλαιο συνεργασίας. Μαζί του και ο Σπανός. Παρών στο ραντεβού και ο Παππάς.
Ο Αλέξης Κούγιας αποχώρησε από τα γραφεία της Σούπερ Λιγκ με προορισμό το Υφυπουργείο Αθλητισμού, με σκοπό να συναντηθεί με τον Γιώργο Βασιλειάδη. Μαζί του και ο Σπανός από τον Ατρόμητο.
Επίσης το παρών θα δώσει και ο Υπουργός Νίκος Παππάς. Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ επιθυμεί παρέμβαση του Υφυπουργού, ώστε εάν η NOVA δεν προσφέρει διετές κλειστό στις ομάδες που έχουν συμβόλαιο μαζί της, τότε την σεζόν 2019/20 να το πράξει η ΕΡΤ! Έτσι μετά από αυτήν την εξέλιξη στην Λίγκα περιμένουν πίσω τους δύο μήπως υπογραφεί άμεσα η προκήρυξη!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα