Και η Θύρα 5 άνοιξε για τα διαρκείας της ΑΕΚ (pic)

Και η Θύρα 5 άνοιξε για τα διαρκείας της ΑΕΚ (pic)

Gazzetta team
Και η Θύρα 5 άνοιξε για τα διαρκείας της ΑΕΚ (pic)

bet365

Η μεγάλη ζήτηση που παρουσιάζουν τα διαρκείας της ΑΕΚ έκανε τους ανθρώπους της ΠΑΕ να ανοίξουν και τη θύρα 5 για την εξυπηρέτηση των φίλων της ομάδας.

Παίξε νόμιμα στο καζίνο της Sportingbet.gr! Μεγάλες προσφορές* κάθε μέρα στα φρουτάκια. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

«Aνοιχτή είναι από σήμερα και η Θύρα 5 του ΟΑΚΑ για διάθεση εισιτηρίων διαρκείας, προκειμένου να διευκολυνθούν περισσότεροι φίλοι της ομάδας μας, μετά την αύξηση στη ζήτηση κατά τις τελευταίες ημέρες», αναφέρει η ανακοίνωση της ΑΕΚ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μόνο σήμερα Πέμπτη έφυγαν 200 διαρκείας με τους φίλους της ΑΕΚ να συνεχίζουν να προμηθεύονται ένα διαρκείας για τη νέα σεζόν. Άλλωστε, όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, έχει δοθεί παράταση για την αγορά τους ως τις 27 Αυγούστου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα