Έρχεται Αθήνα για να υπογράψει στην ΑΕΚ ο Πέντρο Βίτορ (pic)

Έρχεται Αθήνα για να υπογράψει στην ΑΕΚ ο Πέντρο Βίτορ (pic)

Δημήτρης Βέργος
Έρχεται Αθήνα για να υπογράψει στην ΑΕΚ ο Πέντρο Βίτορ (pic)

bet365

Ο εξτρέμ της Σπορτ Ρεσίφε, Πέντρο Βίτορ ξεκίνησε το ταξίδι του από τη Βραζιλία και αναμένεται την Παρασκευή στην Αθήνα για να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στην ΑΕΚ.

0% Γκανιότα* & Αποκλειστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Ο 20χρονος Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός της Σπορτ Ρεσίφε ανέβασε στα social media μια φωτογραφία μέσα από το αεροπλάνο με προορισμό την Αθήνα προκειμένου να υπογράψει στην ΑΕΚ.

Ο Πέντρο Βίτορ αναμένεται να φτάσει αύριο την Παρασκευή στην Ελλάδα από τη Βραζιλία για να περάσει από τα ιατρικά τεστ και να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ. Όπως είναι γνωστό, το πιθανότερο σενάριο είναι στη συνέχεια να παραχωρηθεί σε κάποια ομάδα με τη μορφή δανεισμού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα