Φιλική «πεντάρα» με την Κ20 ο Παναθηναϊκός

Φιλική «πεντάρα» με την Κ20 ο Παναθηναϊκός

Gazzetta team
Φιλική «πεντάρα» με την Κ20 ο Παναθηναϊκός

bet365

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε 5-0 στο φιλικό προπονητικού χαρακτήρα με την Κ20 των «πρασίνων» στο Κορωπί. Δύο γκολ ο Πίσπας.

Ξεμούδιασμα με πεντάρα και ευκαιρία για τον Γιώργο Δώνη να δει αρκετούς νέους παίκτες ήταν το φιλικό του «τριφυλλιού» με την ομάδα Κ20. Οι... μεγάλοι προηγήθηκαν μόλις στο 4' με πλασέ του Κουντουριώτη έξω από την περιοχή. Εμμανουηλίδης και Σιφναίος είχαν από μια καλή ευκαιρία και στο 22' ο Στάικος με δυνατό σουτ έγραψε το 2-0, το οποίο ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Οι Νέοι απείλησαν πρώτοι στο δεύτερο μέρος, όμως στο 49' έπειτα από ωραία κάθετη του Τζανδάρη, ο Πίσπας πλάσαρε για το 3-0. Ο ίδιος παίκτης έγινε από σκόρερ δημιουργός στη συνέχεια, στρώνοντας στον Σέχου που σκόραρε και έπειτα, στο 57', οι ρόλοι αντιστράφηκαν, με τον Σέχου να πασάρει και τον Πίσπα με το δεύτερο προσωπικό του γκολ να γράφει το τελικό 5-0.

Παναθηναϊκός: Ξενόπουλος, Πούγγουρας, Θεοχάρης, Μαυρομάτης (36’ Οικονομόπουλος), Δημήτρουλας, Κουντουριώτης, Τζανδάρης, Στάικος (36’ Αγγελόπουλος), Χαντζάρας (47' Σέχου), Εμμανουηλίδης (36’ Αποστολάκης), Σιφναίος (47' Πίσπας).

Παναθηναϊκός Κ20: Χριστογεώργος, Βαγιαννίδης, Παπαθανασίου, Ζερβόπουλος, Σαντικάι, Μαυρουδής, Σκεντεράι, Αθανασακόπουλος, Τζαβίδας, Σερπέζης, Ηλιάδης. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Χριστοδουλής, Ζαγαρίτης, Ξεπαπαδάκης, Μανιδάκης, Παλασκώνης, Σπίνος, Κώστας, Σταμούλης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα