Ηρεμούν κι αποφασίζουν στον Ατρόμητο

Ηρεμούν κι αποφασίζουν στον Ατρόμητο

Νίκος Μαρούδας
Ηρεμούν κι αποφασίζουν στον Ατρόμητο

bet365

Το σοκ του αποκλεισμού από την Νιτνάμο Μπρεστ δεν έχει περάσει ακόμα στο Περιστέρι, με τους ανθρώπους της ομάδας να προσπαθούν να καθαρίσουν το μυαλό τους και στη συνέχεια να δουν σε τι κινήσεις θα προχωρήσουν...

Έχουν περάσει τέσσερις μέρες από τον οδυνηρό αποκλεισμό του Ατρόμητου στο τελευταίο δευτερόλεπτο από την Ντινάμο Μπρεστ κι ακόμα στο Περιστέρι δεν έχουν ηρεμήσει... Στο μυαλό όλων είναι εκείνη η τελευταία φάση που άφησε την ομάδα του Κάναντι εκτός συνέχειας, όμως γνωρίζουν πως πρέπει να σηκώσουν κεφάλι και να προχωρήσουν καθώς η χρονιά ακόμα δεν έχει αρχίσει.

Σίγουρα ο αποκλεισμός αυτός θα τους... τρώει όλη την χρονιά, όμως περιθώρια για κατεβασμένα κεφάλια δεν υπάρχουν. Σιγά σιγά λοιπόν αναμένεται διοίκηση και προπονητής να δουν μαζί την επόμενη μέρα. Με καθαρό μυαλό πλέον, θα εξετάσουν το τι χρειάζεται να γίνει από εδώ και στο εξής ώστε η ομάδα να είναι αυτή που πρέπει στο νέο πρωτάθλημα.

Έτσι, για την ώρα δεν υπάρχει τίποτα σίγουρο για μεταγραφική ενίσχυση. Το πιθανότερο σενάριο είναι πως ακόμα ένας (τουλάχιστον) ποδοσφαιριστής θα αποκτηθεί και θα αφορά την μεσοεπιθετική γραμμή. Τις τελευταίες μέρες έχει αρχίσει να κυκλοφορεί και το όνομα του Μυστακίδη, όμως προς το παρών δεν υπάρχει κάτι άξιο αναφοράς ούτε με τον επιθετικό του ΠΑΟΚ, που δεν αποκλείεται όμως να «παίξει» για τον Ατρόμητο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα