Μπήκε στην τελική ευθεία για Νάτχο ο Ολυμπιακός!

Μπήκε στην τελική ευθεία για Νάτχο ο Ολυμπιακός!

Δημήτρης Τομαράς
Μπήκε στην τελική ευθεία για Νάτχο ο Ολυμπιακός!

bet365

Ο Ολυμπιακός είναι πια μία... ανάσα από το να ολοκληρώσει ένα μεγάλο deal με τον Ισραηλινό άσο Μπίμπρας Νάτχο και να ανεβάσει επίπεδο το ρόστερ του! Στα γραφεία της ΠΑΕ ο παίκτης.

Όλα δείχνουν πως σύντομα ο 30χρονος Ισραηλινός μέσος θα είναι και τυπικά πια ερυθρόλευκος. Ο Νάτχο που στα χέρια του είχε κρούσεις από Αγγλία (σ.σ. όπως την Στόουκ) και άλλες χώρες έχει έρθει στην Ελλάδα με σκοπό να περάσει τα ιατρικά (σ.σ. κάποιες πηγές αναφέρουν ότι τα πέρασε ήδη) και να υπογράψει στον Ολυμπιακό. Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν την υπόθεση να βρίσκεται σε πολύ καλό σημείο και τον Μπίμπρας Νάτχο έτοιμο για υπογραφές αλλά και ανακοινώσεις.

Με την οριστικοποίηση του deal με τον Νάτχο ο πειραϊκός σύλλογος βάζει στην... μηχανή του έναν εξαιρετικά ποιοτικό μέσο. Έναν παίκτη που δεδομένα του αλλάζει επίπεδο ως προς τον άξονά του. Αυτήν την ώρα πάντως ήταν σε εξέλιξη το τελικό στάδιο των επαφών για το σκέλος του συμβολαίου του παίκτη (σ.σ. με τον Νάτχο να είναι στα γραφεία) με τους Πειραιώτες να κάνουν το καλύτερο δυνατό έτσι ώστε σε συνδυασμό με το πρότζεκτ τους να τον δελεάσουν. Όλα δείχνουν πάντως ότι περιμένουμε και επίσημα πια happy end.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα