Ιταλικό σενάριο για Ελ Καντουρί και Κιέβο

Ιταλικό σενάριο για Ελ Καντουρί και Κιέβο

bet365

Ένα ακόμη δημοσίευμα από την Ιταλία αναφέρεται στην πιθανότητα επιστροφής του Ομάρ Ελ Καντουρί στο πρωτάθλημα της Serie Α, με την Κιέβο να κοιτάζει την περίπτωσή του.

Στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας «Il Messaggero» το ρεπορτάζ γύρω από τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας από τη Βερόνα στέκεται και στο όνομα του Μαροκινού μεσοεπιθετικού του ΠΑΟΚ.

Μπορεί να υπάρχουν κι άλλοι στόχοι για την κάλυψη των αναγκών της Κιέβο στη θέση του Ελ Καντουρί, μπορεί ο Μαροκινός να έχει για ακόμη δύο χρόνια συμβόλαιο με τον «Δικέφαλο» και αυτό το διάστημα να είναι σημαντικός για τον Λουτσέσκου, αλλά όπως τονίζεται στο ρεπορτάζ «η περίπτωση του εξετάζεται καθώς θα ήθελε να επιστρέψει στο ιταλικό πρωτάθλημα…».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα