«Ο ατζέντης του Ινσούα έχει συμφωνήσει με Λας Πάλμας»

«Ο ατζέντης του Ινσούα έχει συμφωνήσει με Λας Πάλμας»

Gazzetta team
«Ο ατζέντης του Ινσούα έχει συμφωνήσει με Λας Πάλμας»

bet365

Η Λας Πάλμας όχι μόνο θέλει τον Ινσούα αλλά ο εκπρόσωπός του τα έχει βρει με τον ισπανικό σύλλογο.

Σούντσβαλ – Νόρκεπινγκ με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Σύμφωνα με τη «Live Sport», ο ατζέντης του παίκτης του «τριφυλλιού» έχει έρθει σε συμφωνία με την ομάδα από τα Κανάρια Νησιά.

Αν η Λας Πάλμας πληρώσει το 1.500.000 ευρώ της ρήτρας, τότε ο Παναθηναϊκός δεν θα μπορεί να αρνηθεί. Πάντως, απ' αυτό το ποσό οι «πράσινοι» δικαιούνται το 50% μιας κι υπάρχει συνιδιοκτησία με την Ουντινέζε.

Φυσικά, οι Ισπανοί θα ήθελαν να μην πληρώσουν όλο το ποσό, αλλά κι ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του δεν θα δεχτεί μικρότερη προσφορά. Στην παρούσα φάση, το να χάσει κάποια χρήματα (παρά την κατάσταση) ίσως να είναι λιγότερο ανώδυνο από το να χάσει έναν έμπειρο παίκτη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα