Αγωνία για Μάνταλο!

Αγωνία για Μάνταλο!

Gazzetta team
Αγωνία για Μάνταλο!

bet365

Συναγερμός στην ΑΕΚ ενόψει Σέλτικ αφού ο αρχηγός ένιωσε ενοχλήσεις στον δεξιό προσαγωγό στην προπόνηση.

Το μυαλό όλων στην Ενωση είναι στο ματς της Γλασκώβης και το τελευταίο που θα ήθελαν θα ήταν το να υπάρξει κάποιος τραυματισμός, με δεδομένο ότι θα απουσιάσει ούτως ή άλλως ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι. Σενάριο, αυτό της νέας απουσίας, που δυστυχώς για τους Κιτρινόμαυρους υπάρχει και αφορά τον Πέτρο Μάνταλο. Ο αρχηγός της Ενωσης ένιωσε ενοχλήσεις στον δεξιό προσαγωγό κατά τη διάρκεια της προπόνησης και η κατάσταση του θα επανεκτιμηθεί αύριο Δευτέρα, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη φυσικά να εύχεται να ακούσει μόνο ευχάριστα.

Από εκεί και πέρα, οι τραυματίες Τσιγκρίνσκι και Γιαννούτσος συνέχισαν τα ατομικά προγράμματα τους, έχοντας μείνει εκτός λίστας για τα δύο παιχνίδια με τους Σκωτσέζους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα