Ο ακριβός Μπρούνο Γκάμα και η σκέψη για Γιάνκοβιτς

Ο ακριβός Μπρούνο Γκάμα και η σκέψη για Γιάνκοβιτς

Ο ακριβός Μπρούνο Γκάμα και η σκέψη για Γιάνκοβιτς

bet365

Ο Άρης σκοπεύει να προχωρήσει σε τουλάχιστον τρεις ακόμη μεταγραφές, ο Μπρούνο Γκάμα βρίσκεται σε πρώτο πλάνο για τα άκρα της υπόθεσης, ωστόσο πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν το ενδιαφέρον και για τον Μάρκο Γιάνκοβιτς.

Η κύρια επιλογή του Πάκο Ερέρα για τα άκρα της επίθεσης είναι ο 31χρονος Πορτογάλος Μπρούνο Γκάμα. Παίκτης με παραστάσεις στο υψηλό επίπεδο, ουσιαστικά αποτελεί μια επιλογή χαμηλού ρίσκο υπό την έννοια ότι ο Ισπανός προπονητής γνωρίζει πολύ καλά αυτά που θα εισπράξει από τον Γκάμα. Ωστόσο, το κασέ του είναι αρκετά υψηλό για το ποσό που θέλει να ξοδέψει ο Άρης. Κι αυτός είναι ο λόγος της στασιμότητας που παρατηρείτε επί του συγκεκριμένου ζητήματος εδώ και τουλάχιστον έναν μήνα.

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Υπό αυτές τις συνθήκες, πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν, ότι ο Άρης έχει κατά νου την περίπτωση του Μάρκο Γιάνκοβιτς. Ο Μαυροβούνιος δεξιός μεσοεπιθετικός ανήκει πλέον στην Παρτίζαν και την περσινή χρονιά είχε ενεργό ρόλο στην ομάδα μετρώντας 42 συμμετοχές, επτά γκολ και εννιά ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής είχε περάσει από τον Ολυμπιακό δίχως ωστόσο να βρει θέση στην πρώτη ομάδα. Πέρυσι έκανε καλή χρονιά και ο Άρης ήδη γνωρίζει τα δεδομένα της απόκτησής του. Μένει να φανεί αν θα κάνει την αποφασιστική κίνηση, δεδομένης της δέσμευσης του αθλητή με την Παρτίζαν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα