«Η ΑΕΚ μοιάζει ικανή να υπερασπιστεί τον τίτλο της στην Ελλάδα»

«Η ΑΕΚ μοιάζει ικανή να υπερασπιστεί τον τίτλο της στην Ελλάδα»

Gazzetta team
«Η ΑΕΚ μοιάζει ικανή να υπερασπιστεί τον τίτλο της στην Ελλάδα»

bet365

Αφιέρωμα στην ΑΕΚ έχει ο Τύπος της Σκωτίας ενόψει του αγώνα με την Σέλτικ για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η σκοτσέζικη Herald έκανε ένα αφιέρωμα στην ΑΕΚ γράφοντας τα πάντα γι’ αυτήν, από την κορυφή, στην πτώση και τώρα ξανά την κορυφή: «Κατεδαφισμένο Στάδιο, οικονομική κρίση, υποβιβασμός, ξηρασία σε τίτλους», αναφέρει η Herald, η οποία κάνει λόγο για «ελληνικό παραμύθι με άγνωστη κατάληξη» και προσθέτει: «Μετά από 24 χρόνια που υπέφερε η ΑΕΚ κατέκτησε το πρωτάθλημα και έφτασε δυο βήματα από τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ έχει αρχίσει να μετατρέπει το κατεδαφισμένο γήπεδό της σε ένα υπερσύγχρονο στάδιο μέσα στα επόμενα δυο χρόνια. Η ΑΕΚ που έχει ρίζες από την Κωνσταντινούπολη, βρίσκεται σε στάδιο αναγέννησης». Γενικά στο αφιέρωμα γίνεται αναφορά από τη δεκαετία του ’80 και του ’90, τονίζεται η σούπερ παράδοση της ΑΕΚ απέναντι σε ομάδες από τη Σκοτία, καθώς έχει πανηγυρίσει προκρίσεις επί των Ρέιντζερς, Χιμπέρνιαν, Χαρτς και Νταντί, ενώ επίσης ειδική μνεία γίνεται για το χαμένο πρωτάθλημα του 2008 στα χαρτιά από τον Ολυμπιακό.

Ο Τυχερός Τροχός προσφέρει* μία τυχερή περιστροφή κάθε μέρα. *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. 21+

«Αφού χαθηκε ο τίτλος του 2008 από τον Ολυμπιακό λόγω δικαστικής απόφασης υπέρ της ομάδας του Πειραιά, όλα πήραν την κατιούσα για τους κιτρινόμαυρους: Τα οικονομικά προβλήματα λόγω και της εθνικής κρίσης. Η καταστροφή χτύπησε το 2013, όταν ο σύλλογος έπεσε κατηγορία. Η ΑΕΚ αποφάσισε να ξεκινήσει από το κατώτατο επίπεδο, με τον ίδιο τρόπο που λειτούργησε και η Ρέιτζερς νωρίτερα. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης επέστρεψε στα ηνία της ΑΕΚ και ακολούθησε μια οικονομική πολιτική, εστιάζοντας στην ανακατασκευή του γηπέδου. Αυτό πλέον έχει αποδώσει. Οι εργασίες κατασκευής έχουν αρχίσει», αναφέρει μεταξύ άλλων το δημοσίευμα, το οποίο καταλήγει με την ΑΕΚ του τώρα: «Η ΑΕΚ κέρδισε πρόσφατα τη Γαλατασαράι σε φιλικό αγώνα με 3-2 και με την προσθήκη των Μπογέ, Πόνσε και Άλεφ, αλλά και με τις αναγνωρισμένες προσωπικότητες των Μάνταλου, Λιβάγια, Μπακασέτα και Κλωναρίδη, μοιάζει ικανή να υπερασπιστεί τον τίτλο της στην Ελλάδα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα