Βίλεμ - Αρης 0-1 (φιλικό)

Βίλεμ - Αρης 0-1 (φιλικό)

Gazzetta team
Βίλεμ - Αρης 0-1 (φιλικό)

bet365

Ακόμα μία νίκη σε φιλικό παιχνίδι για τον Άρη με τους... κίτρινους να επικρατούν της Βίλεμ με 1-0 στο τελευταίο τους εκτός συνόρων ματς.

Νικηφόρα έκλεισε τους εκτός συνόρων φιλικούς του αγώνες ο Άρης. Οι Θεσσαλονικείς παρά την κούραση από την αναμέτρηση με τη Ντεν Χάαγκ επικράτησαν και της Βίλεμ με 1-0, δείχνοντας σε μια ακόμα αναμέτρηση πως ξέρουν να παίρνουν το αποτέλεσμα.

Αρχικά οι «κίτρινοι» ξεκίνησαν με πολλές αλλαγές σε σχέση με τα προηγούμενα φιλικά και αυτό είχε αντίκτυπο στην εικόνα της ομάδας. Στο δεύτερο που το σχήμα ήταν πιο ορθολογικό ο Άρης πίεσε και στο τέλος κατάφερε να πάρει τη νίκη. Σκόρερ του μοναδικού τέρματος της συνάντησης ο Ματέο Γκαρσία ο οποίος στο 88' διαμόρφωσε το τελικό 0-1.

ΒΙΛΕΜ (Αντρι Κόστερ): Βέλενρουτερ, Λιούις, Χέερκενς, Λίφτινκ, Σολ, Κρουξ, Κρόουλι, Ντάνκερλουϊ, Σαντίκι, ΜακΓκάρι και Λόουερς.

ΑΡΗΣ (Πάκο Ερέρα): Κουέστα, Ούγκο Σόουζα, Βελέθ, Ιντζόγλου, Παυλίδης, Μιλούνοβιτς, Μενέντεθ, Διαμαντόπουλος, Ματίγια, Βαλεριάνος και Κωνσταντινίδης.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν επίσης οι: Τζανακάκης, Μπάσα, Κολάσο, Γκαρσία, Ντιγκινί, Ναζλίδης, Δεληζήσης, Σταμπουλίδης

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα