«Ο Πιεμπονγκσάντ έχει την ευκαιρία να πλουτίσει απ’ τον Παναθηναϊκό»

«Ο Πιεμπονγκσάντ έχει την ευκαιρία να πλουτίσει απ’ τον Παναθηναϊκό»

Gazzetta team
«Ο Πιεμπονγκσάντ έχει την ευκαιρία να πλουτίσει απ’ τον Παναθηναϊκό»

bet365

Δημοσίευμα στο Calciomercato αναφέρεται στην παρουσία του υποψήφιου αγοραστή του Παναθηναϊκού Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο αλλά και στη δράση των ατζέντηδων, Ζάχαβι-Ραμαντάνι.

Το άρθρο στο ιταλικό σάιτ γίνεται με αφορμή τη μεταγραφή του 18χρονου Κροάτη μέσου, Μάρκο Χανούλιακ από τις ακαδημίες της Μουσκρόν στη Φιορεντίνα και στο πλαίσιο αυτό, γίνεται αναφορά στη διαδρομή και του Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ, καθώς επίσης και στις σχέσεις με τους ατζέντηδες Πίνι Ζάχαβι, Φαλί Ραμαντάνι.

Aξεπέραστο Live Στοίχημα και πολλά ειδικά στοιχήματα για όλους τους αγώνες! (21+)

Χαρακτηριστικά αναφέρει: «Τον περασμένο Μάρτιο η Μουσκρόν ανήκει στον Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ. Ταϊλανδό επιχειρηματία που μπήκε στο ποδόσφαιρο το 2007. Κι αυτός ως ενδιάμεσος στην πώληση της Μάντσεστερ Σίτι. Από τότε οι… ρίζες του Πιεμπονγκσάντ στο ποδόσφαιρο εξαπλώνονται, κυρίως χάρη στην εμπορική χρήση του Carabao (μάρκα ενεργειακών ποτών). Η συγκεκριμένη μάρκα ήταν χορηγός στην Τσέλσι και συνέχισε στην Ρέντινγκ, ένα ακόμη κλαμπ με… μυρωδιά Ζάχαβι. Το 2017 η συγκεκριμένη φίρμα ανακοινώθηκε ως χορηγός της Βραζιλιάνικης Φλαμένγκο. Όσο για το πλάνο του Πιεμπονγκσάντ, είναι η ευκαιρία που του δίνεται να πλουτίσει απ’ τον Παναθηναϊκό. Για τώρα ο Ταϊλανδός απλά ελέγχει την Μουσκρόν και την βλέπει με παίκτες από Ζάχαβι και Ραμαντάνι.»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα