Ντε Χάαγκ - Αρης 0-2 (φιλικό)

Ντε Χάαγκ - Αρης 0-2 (φιλικό)

Gazzetta team
Ντε Χάαγκ - Αρης 0-2 (φιλικό)

bet365

Οι «κιτρινόμαυροι» σ' ένα δυνατό τεστ στην Ολλανδία επικράτησαν με 2-0 της Ντε Χάαγκ. Ντιγκινί και Διαμαντόπουλος οι σκόρερ.

Και νίκη και καλή εμφάνιση. Ο Αρης σ' ένα ακόμα φιλικό έδειξε καλά στοιχεία και με τον Θόδωρο Καρυπίδη να βρίσκεται στο γήπεδο επικράτησε με 2-0 της Ντε Χάαγκ σ' ένα πολύ δυνατό φιλικό.

Μετά το 0-0 του πρώτου ημιχρόνου οι «κιτρινόμαυροι» μπήκαν πιο δυνατά στο δεύτερο μέρος κι άνοιξαν το σκορ με τρομερό γκολ του Ντιγκινί (στο 57' μετά από ασίστ του Ματέο Γκαρσία) και να «κλειδώσουν» τη νίκη στο 72' με τον Διαμαντόπουλο.

Οι συνθέσεις:
ΝΤΕΝ ΧΑΑΓΚ (Αλφονς Γκρένεντικ): Γκρούθτουιζεν, Μπεούγκελσντάϊκ, Κάνον, Μπέκερ, Μέιερς, Ίμερς, Μπάκερ, Ελ Καγιατί, Πόλεϊ, Φάλκενμπουργκ, Λορένζεν
ΑΡΗΣ (Πάκο Ερέρα): Κουέστα, Τζανακάκης, Βελέθ, Δεληζήσης, Μπάσα, Ντιγκινί, Ναζλίδης, Κολάσο, Γκαρσία, Ματίγια, Βαλεριάνος.
Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν επίσης οι: Αναγνωστόπουλος, Σόουζα, Ιντζόγλου, Σταμπουλίδης, Μπακούτσης, Παυλίδης, Μιλούνοβιτς, Μενέντες, Διαμαντόπουλος, Μπαγκαγιάννης, Κωνσταντινίδης

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα