Μαρτίνς: «Θα μας βοηθήσουν Τοροσίδης, Μεριά»

Gazzetta team
Μαρτίνς: «Θα μας βοηθήσουν Τοροσίδης, Μεριά»

bet365

Σίγουρος πως οι Τοροσίδης και Μεριά θα βοηθήσουν πολύ την ομάδα του, εμφανίστηκε ο τεχνικός του Ολυμπιακού Πέδρο Μαρτίνς.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ

Ο Πορτογάλος μετά το τέλος του φιλικού με τη Λεγανές αναφέρθηκε και στα ματς με τη Λουκέρνη τονίζοντας μεταξύ άλλων πως με την βοήθεια του κόσμου οι Πειραιώτες θα είναι έτοιμοι. Αρχικά στάθηκε στους Τοροσίδη και Μεριά λέγοντας τα εξής: «Είναι δύο πολύ καλοί παίκτες. Ο Μεριά είναι παίκτης με ποιότητα, ο Τοροσίδης είναι πολύ έμπειρος, είναι ο αρχηγός της Εθνικής, ξέρει καλά τον Ολυμπιακό και θα μας βοηθήσει πολύ».

Για τα παιχνίδια με τη Λουκέρνη: «Η Λουκέρνη έχει καλούς παίκτες, ειδικά στην επίθεση. Η δική μας ομάδα θα είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει αυτή την καλή ομάδα. Με τη βοήθεια του κόσμου μας να είστε σίγουροι πως θα είμαστε έτοιμοι».

Για το φιλικό με τη Λεγανές: «Ήταν ένα χρήσιμο φιλικό, που το είχαμε ανάγκη, απέναντι σε μια δυνατή και έμπειρη ομάδα. Ήταν ένα ματς με πολύ τρέξιμο, ευκαιρίες, με τακτική. Οι περισσότερες ευκαιρίες ήταν δικές μας. Δεν κάναμε ακόμη όσα θέλαμε, αλλά κάναμε ένα ακόμη βήμα προς αυτή την κατεύθυνση».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα