Επένδυση για το μέλλον με Μαλάι η ΑΕΚ

Gazzetta team
Επένδυση για το μέλλον με Μαλάι η ΑΕΚ

bet365

Η ΑΕΚ απέκτησε τον 19χρονο μεσοαμυντικό Κωνσταντίνο Μαλάι από τον Παλληνιακό με τον νεαρό ποδοσφαιριστή να υπογράφει για τρία χρόνια.

Bασιλεία - ΠΑΟΚ με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Όπως ανακοίνωσε ο Παλληνιακός, η ΑΕΚ προχώρησε στην απόκτηση του Μαλάι, ο οποίος την περσινή σεζόν ανέδειξε το ταλέντο του στην Α' ΕΠΣΑΝΑ, αποτελώντας τον MVP του πρωταθλήματος.

Ο 19χρονος μεσοαμυντικός υπέγραψε για τρία χρόνια στην Ένωση και θα δοθεί δανεικός στον ΑΟ Τρικάλων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παλληνιακού:

«Ένα δικό μας παιδί, ο Κωνσταντίνος Μαλάι, ο οποίος ήταν και ο MVP του περσινού πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΑΝΑ αναχώρησε για... μεγάλες πολιτείες κάνοντας το τεράστιο άλμα στην καριέρα του, καθώς αποκτήθηκε από την ΑΕΚ, στην οποία υπέγραψε τριετές συμβόλαιο

Μόλις στα 19 του χρόνια ο Κωνσταντίνος θα αποκτήσει τις πρώτες του εμπειρίες σε επαγγελματικά πρωταθλήματα, καθώς τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται ως δανεικός με τη φανέλα του ΑΟ Τρικάλων στη Β’ Εθνική και εμείς δεν έχουμε παρά να του ευχηθούμε τα καλύτερα και με χαρά θα παρακολουθούμε από εδώ και στο εξής την πορεία του.

Ο Κωνσταντίνος είναι υπόδειγμα χαρακτήρα και ποδοσφαιριστή που δουλεύει σκληρά στις προπονήσεις, γι’ αυτό και οι κόποι του ανταμείφθηκαν. Σαν Παλληνιακός θα κάνουμε τα πάντα για να βοηθήσουμε τα δικά μας παιδιά να έχουν τη σωστή εξέλιξη στο ποδόσφαιρο και ευχόμαστε να δοθούν τέτοιες ευκαιρίες ξανά σε ποδοσφαιριστές μας στο μέλλον».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα