Ο ΠΑΟΚ πρόλαβε τον… Τζέραρντ για τον Ακπόμ!

Ο ΠΑΟΚ πρόλαβε τον… Τζέραρντ για τον Ακπόμ!

Ο ΠΑΟΚ πρόλαβε τον… Τζέραρντ για τον Ακπόμ!

bet365

Στα «κρύα του λουτρού» έμεινε ο Στίβεν Τζέραρντ, που σύμφωνα με πληροφορίες από την Αγγλία, ήθελε να αποκτήσει τον Τσούμπα Ακπόμ για λογαριασμό των Ρέιντζερς,

Οι «ασπρόμαυροι» κινήθηκαν έξυπνα και μεθοδικά στην περίπτωση του Τσούμπα Ακπόμ μέχρι να καταφέρουν να πείσουν την Άρσεναλ και να κάνουν δικό τους, τον 23χρονο Άγγλο στράικερ. Χρειάστηκαν να ξοδέψουν πολύ χρόνο (και να κάνουν «ινκόγκνιτο» πολλά ταξίδια στο Λονδίνο) μέχρι να επέλθει με την Άρσεναλ και να αποκτήσουν τον 23χρονο διεθνή φορ, με το τυπικό μέρος της μεταγραφής και τις ανακοινώσεις να αναμένονται την Τρίτη (31/7).

Και το κυριότερο; Ο ΠΑΟΚ δεν ήταν η μοναδική ομάδα που είχε δείξει ενδιαφέρον. Δεν «έπαιζε», δηλαδή, μόνος του στην περίπτωση του Αγγλου ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα γίνει ο τρίτος Άγγλος, μετά τους Μάικ Σμολ και Μίκι Κουίν, στην ιστορία του «Δικεφάλου».

Αρκετές ομάδες είχαν δείξει έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του Τσούμπα Ακπόμ. Από την στιγμή που η Άρσεναλ αποφάσισε να μην του ανανεώσει το συμβόλαιο (έληγε τον ερχόμενο Φεβρουάριο) και να τον πουλήσει, πολλοί σύλλογοι ενδιαφέρθηκαν για τον 23χρονο επιθετικό.

Μια από τις ομάδες που είχαν φτάσει πολύ κοντά στην απόκτησή του ήταν και οι Ρέιντζερς, που με προπονητή τον Στίβεν Τζέραρντ, είχαν εκτιμήσει τις ποδοσφαιρικές ικανότητες του Αγγλου φορ. Όμως, ο ΠΑΟΚ τους πρόλαβε και τον έκανε δικό του…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα