Το... παζλ με το ρόστερ του Ολυμπιακού!

Το... παζλ με το ρόστερ του Ολυμπιακού!

Δημήτρης Τομαράς
Το... παζλ με το ρόστερ του Ολυμπιακού!

bet365

Ο Ολυμπιακός έχει ένα υπό διαμόρφωση ρόστερ ακόμα και το Gazzetta.gr παραθέτει τις διαθέσιμες λύσεις για τον Πέδρο Μαρτίνς και τις προσθήκες που έρχονται.

Από πλευράς θέσεων το ρόστερ του Ολυμπιακού έχει παίκτες σε όλες τις θέσεις. Δεν έχει όμως ακόμα όλους τους παίκτες που έχει ζητήσει ο Πέδρο Μαρτίνς και ειδικά τα δύο χαφ. Τις δύο προσθήκες στον άξονα που θα είναι σε θέση να κάνουν διαφορά. Ας δούμε όμως τις εντός πλάνων επιλογές του Ίβηρα ανά θέση και παράλληλα το τι περιμένει:

Με το PulseBet*, νιώθεις το παλμό του Live στοιχήματος όπως ποτέ ξανά– Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΚΙΠΕΡ: Γιαννιώτης, Χουτεσιώτης και Σκαφίδας. ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ: Θα κλείσει έναν έμπειρο πορτιέρε για να πλαισιώσει τον βασικό Γιαννιώτη. Τον Κουεγιάρ, τον Βάρας ή άλλη περίπτωση.

ΣΤΟΠΕΡ: Βούκοβιτς, Παπέ Σισέ, Μεριά, Τοροσίδης και Ευαγγέλου (σ.σ. καθώς ο Νικολάου επρόκειτο να κλείσει στην Ουντινέζε και ενώ ο Μιράντα παραμένει σε δυσμένεια). ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ: Άλλον έναν σέντερ μπακ από την αγορά του εξωτερικού.

ΑΚΡΑΙΑ ΜΠΑΚ: Τσιμίκας, Μασούρας, Μεριά, Κούτρης, Χατζισαφί, Τοροσίδης και Ομάρ. ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ: Ακόμα και να φύγουν και ο Ομάρ και ο Χατζισαφί δεν είναι βέβαιο πως θα γίνει άλλη κίνηση εδώ.

ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΧΑΦ: Καμαρά, Μπουχαλάκης, Χατζισαφί, Μεριά και Τοροσίδης. ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ: Δύο παίκτες για εξαροοκτάρια. Δηλαδή και αμυντικούς χαφ και δημιουργικούς (σ.σ. η περίπτωση του Αράο υπάρχει ακόμα).

ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΧΑΦ: Μπουχαλάκης, Ανδρούτσος (σ.σ. έχει δοκιμαστεί και σε άλλες θέσεις αλλά το παιδί κυρίως είναι οκτάρι), Καμαρά και Φορτούνης. ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ: Όπως αναφέραμε και για τα εξάρια σίγουρα ένα ακόμα οκτάρι που θα προορίζεται για βασικός.

ΕΠΙΤΕΛΙΚΟΙ ΜΕΣΟΙ: Φετφατζίδης, Φορτούνης και Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος (σ.σ. υπό προϋποθέσεις και Ποντένσε). ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ: Δύσκολα προκύπτει πως θα γίνει κίνηση για εδώ στην παρούσα φάση.

ΕΞΤΡΕΜ: Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, Βρουσάι, Φορτούνης, Φετφατζίδης, Πάρντο και Ποντένσε (σ.σ. και το... πασπαρτού Μασούρας που παίζει μπακ - χαφ). ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ: Έναν ακόμα εξτρέμ σίγουρα. Οι παλιοί γνώριμοι Μιραλάς και Καμπέλ διαρρέονται διαρκώς και ενώ παρά τις διαψεύσεις του Ολυμπιακού στο εξωτερικό συνεχίζονται οι αναφορές για Μάρκοβιτς.

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Γκερέρο, Μάνος και ο Ανσαριφάρντ που παραμένει σε καθεστώς αποχώρησης. ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ: Ψάχνεται ήδη για έναν ακόμα στράικερ. Μπορεί να είναι και ο βασικός του ή να... κοντραριστεί για την θέση με τον φορτσάτο Γκερέρο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα