Πρόταση της Τραμπζονσπόρ για Κολοβέτσιο!

Gazzetta team
Πρόταση της Τραμπζονσπόρ για Κολοβέτσιο!

bet365

Πρόταση στον Παναθηναϊκό για την απόκτηση του Δημήτρη Κολοβέτσιου έχει καταθέσει η Τραμπζονσπόρ σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα.

Το ενδιαφέρον της Τραμζονσπόρ για τον Δημήτρη Κολοβέτσιο αποκαλύπτουν οι Τούρκοι οι οποίοι τονίζουν πως η ομάδα της Τραπεζούντας κατέθεσε πρόταση στον Παναθηναϊκό για τον 26χρονο κεντρικό αμυντικό.

Τα νέα παιχνίδια της Novomatic, με εντυπωσιακά γραφικά και δυνατό ήχο, μόλις έφτασαν στην Sportingbet.gr! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Στο ρεπορτάζ της η Fotospor δεν αναφέρει λεπτομέρειες για την πρόταση και τις πιθανές διαπραγματεύσεις με τον Παναθηναϊκό, αλλά έχιε δηλώσεις του αθλητικού διευθυντή της Τράμπζοσπορ, Χαϊρετίν Χακισαλιχογλού, ο οποίος τονίζει πως η ομάδα του ψάχνει για στόπερ σε μια από τις Ελλάδα, Ιράν και Γεωργία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα