Ουσίγιος: «Γουέστ Χαμ όπως Ολυμπιακός»

Gazzetta team
Ουσίγιος: «Γουέστ Χαμ όπως Ολυμπιακός»

bet365

Ο άλλοτε αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Μάριο Ουσίγιος μίλησε για την παρουσία του στην Γουέστ Χαμ την οποία σύγκρινε με αυτή που είχε στην Ελλάδα.
Ο Αργεντινός παράγοντας είχε αναλάβει αθλητικός διευθυντής στον Ολυμπιακό τον Ιούνιο του 2017 για να αποχωρήσει τον Οκτώβριο του ίδιου χρόνου. Μετά από ένα σύντομο πέρασμα στην Μάλαγα πλέον βρίσκεται στην Γουέστ Χαμ.
Σάλτσμπουργκ - Λίντσερ με αξεπέραστο Live Στοίχημα! (21+)

Ο ίδιος μίλησε στην Marca για τη νέα του περιπέτεια στο Λονδίνο. «Χωρίς αμφιβολία είναι κάτι διαφορετικό σε σχέση με το ισπανικό πρωτάθλημα, αλλά θα έλεγα ότι έχει ομοιότητες με τον Ολυμπιακό. Νομίζω ότι Ολυμπιακός και Γουέστ Χαμ μοιάζουν, παρά το γεγονός ότι μια ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ σου δίνει τη δυνατότητα να ξοδέψεις περισσότερα σε μεταγραφές. Το θετικό για εμένα είναι ότι θα ξαναδουλέψω με τον Μανουέλ Πελεγκρίνι, για τον οποίο γνωρίζω πολύ καλά με τι παίκτες θέλει να συνεργάζεται» ανέφερε ο Ουσίγιος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα