Πιθανότητα παράτασης μίας εβδομάδας για την προκήρυξη της Λίγκας

Δημήτρης Τομαράς
Πιθανότητα παράτασης μίας εβδομάδας για την προκήρυξη της Λίγκας

bet365

Η Super League θα κάνει Δ.Σ. την Δευτέρα ωστόσο οι εκτιμήσεις και οι πληροφορίες αναφέρουν πως η προκήρυξη για το πρωτάθλημα θα πάρει μετάθεση για μία εβδομάδα μετά...
Για την Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018 έχουν προγραμματιστεί ως γνωστόν Διοικητικό Συμβούλιο και Έκτακτη Γενική Συνέλευση, στις 14:00 και 15:30 αντίστοιχα, στα γραφεία της Super League. Ωστόσο σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες το θέμα της προκήρυξης του πρωταθλήματος θα πάει για μία εβδομάδα μετά. Δηλαδή το αργότερο έως τις 9 Αυγούστου.
Στην αρχή ήταν στον... αέρα και το Δ.Σ. αλλά όλα δείχνουν πως θα γίνει. Σε περίπτωση που το ζήτημα της προκήρυξης πάει βέβαια για μετά τις 10 Αυγούστου τότε θα προκύψει και θέμα για την έναρξη της Super League στην προγραμματισμένη ημερομηνία, δηλαδή στις 25 Αυγούστου.
- Τα θέματα ημερήσιας διάταξης του Δ.Σ. έχουν ως ακολούθως:
1/ Έγκριση ετήσιου συνοπτικού προγράμματος, αγωνιστικής περιόδου 2018 – 2019.
2/ Κλειδάριθμοι κλήρωσης.
3/ Επιλογή εταιρείας ασφάλισης ποδοσφαιριστών.
4/ Επιλογή εταιρείας για την παροχή φωτογραφικών υπηρεσιών αγώνων Super League.
5/ Διάφορα.
- Τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης της Έκτακτης Γ.Σ. έχουν ως ακολούθως:
1/ Έγκριση Προκήρυξης Πρωταθλήματος Super League ΣΟΥΡΩΤΗΣ (ανδρών) και Προκηρύξεων Πρωταθλημάτων Υποδομών (Κ19, Κ17, Κ15), αγωνιστικής περιόδου 2018 – 2019.
2/ Διάφορα.
- Στην ανακοίνωση η Λίγκα ανέφερε πως μετά το πέρας των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης, θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του Πρωταθλήματος Super League ΣΟΥΡΩΤΗΣ, αγωνιστικής περιόδου 2018 – 2019 στα γραφεία της Διοργανώτριας Αρχής. Κάτι που με τωρινά δεδομένα πάντως δεν φαίνεται ότι θα γίνει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα