Η επιθυμία του Γιάκομπ και η σέρβικη επιβεβαίωση για Μάρκοβιτς!

Η επιθυμία του Γιάκομπ και η σέρβικη επιβεβαίωση για Μάρκοβιτς!

Η επιθυμία του Γιάκομπ και η σέρβικη επιβεβαίωση για Μάρκοβιτς!

bet365

Οι Σέρβοι επιβεβαιώνουν το ρεπορτάζ του Gazzetta.gr για τον Λαζάρ Μάρκοβιτς και πως αναμένεται στην Ελλάδα για να κλείσει και τυπικά στον Ολυμπιακό ενώ ο Κλαούντιο Γιάκομπ έχει προτάσεις από Αργεντινή αλλά προτιμάει να μείνει στην Ευρώπη.

Για τον 24χρονο μεσοεπιθετικό Μάρκοβιτς και τα δεδομένα σε σχέση με τον Ολυμπιακό έχετε διαβάσει από χθες στο Gazzetta.

Μία ημέρα μετά οι Σέρβοι επιβεβαιώνουν τις πληροφορίες για τον Λαζάρ Μάρκοβιτς και ότι βρίσκεται... καθ' οδόν για την Ελλάδα και τους Πειραιώτες. Από τους ερυθρόλευκους στην παρούσα φάση πάντως δεν υπάρχει κάποια σχετική επιβεβαίωση για τον άσο των Reds. Ακόμα για τον 31χρονο Αργεντινοισπανό χαφ Κλαούντιο Γιάκομπ αν και είχε προσφορές από την Αργεντινή όπως από την Ρασίνγκ Κλουμπ θέλει να παραμείνει στην Ευρώπη. Για τον Γιάκομπ τονίζεται πως παραμένει η προοπτική του Ολυμπιακού και επίσης ότι έχει και ενδιαφέρον από την Παλμέιρας.

- Στην Ισπανία τονίζουν πως ο 35χρονος κίπερ Χάβι Βάρας έχει προταθεί ξανά στον Ολυμπιακό αλλά μέχρι εκεί. Περισσότερο προχωρημένο παρουσιάζουν του Κουέγιαρ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα