Επιμένει για Κόντε με νέα πρόταση ο Ερυθρός Αστέρας

Gazzetta team
Επιμένει για Κόντε με νέα πρόταση ο Ερυθρός Αστέρας

bet365

Ο Ερυθρός Αστέρας επιμένει για τον Πέδρο Κόντε και όπως αναφέρουν στο Βελιγράδι επανέρχονται με νέα πρόταση που θα είναι καλύτερη από την πρώτη χωρίς πάντως να καλύπτει την ρήτρα.

Ο Ερυθρός Αστέρας έχει πρόσφατα συμπεριληφθεί στους υποψήφιους μνηστήρες για τον Πέδρο Κόντε και πλέον φαίνεται πως ο Ισπανός φορ βρίσκεται στην κορυφή της λίστας του. Βασικά υπάρχει… άμεση ανάγκη για την απόκτησή του, καθώς πρόσφατα τραυματίστηκε ο Νίκολα Στογιλίκοβιτς, ενώ έχει αποχωρήσει ο Αλεξάνταρ Πέσιτς. Οπως αναφέρουν λοιπόν στο Βελιγράδι, ο φορ του ΠΑΣ είναι η πρώτη προτεραιότητά του και πλέον τον λόγο έχουν οι.. αριθμοί.

0% Γκανιότα* & Αποκλειστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Οι «ερυθρόλευκοι» αδυνατούν να καταβάλουν το σύνολο της ρήτρας του 30χρονου επιθετικού (800.000 ευρώ) και σύμφωνα με τις πληροφορίες από τη Σερβία, είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν στον «Αγιαξ της Ηπείρου» 600.000 ευρώ σε «κολλητές» δόσεις, συν διάφορα μπόνους. Μάλιστα προτίθεται με ενδεχόμενη απόκτηση του Κόντε, να πουλήσουν τον Μίλαν Παβκφ που έκανε πέρσι εξαιρετική σεζόν στη Νις (22 γκολ) και από εκεί να εξοικονομήσουν περισσότερα χρήματα για χάρη του Ισπανού.

Να πούμε ότι η πρώτη ενόχληση των πρωταθλητών Σερβίας προς τον ΠΑΣ Γιάννινα έγινε πριν λίγες ημέρες και όταν η κουβέντα έφτασε στα λεφτά ήταν αρκετά λιγότερα σε σχέση με τις 600.000 ευρώ.

Στον Ερυθρό Αστέρα πάντως αισιοδοξούν πως θα υπάρξει deal.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα