«Η Λίβερπουλ έχει αποφασίσει το δανεισμό του Μάρκοβιτς στον Ολυμπιακό»

Gazzetta team
«Η Λίβερπουλ έχει αποφασίσει το δανεισμό του Μάρκοβιτς στον Ολυμπιακό»

bet365

Δημοσίευμα στην Τουρκία εμφανίζεται βέβαιο ότι το μέλλον του θα είναι στον Ολυμπιακό με το καθεστώς δανεισμού.

Ο Λάζαρ Μάρκοβιτς, όχι μόνο συνεχίζει να απασχολεί τον Ολυμπιακό, αλλά για τους Τούρκους ο Σέρβος θα συνεχίσει στο Λιμάνι.

Το «internetspor» υποστηρίζει πως η Λίβερπουλ έχει αποφασίσει να δανείσει τον Σέρβο στον Ολυμπιακό.

Επιστροφή* πονταρίσματος στον αγώνα Χιμπέρνιαν - Αστέρας Τρίπολης, αν o Μανιάς σκοράρει τουλάχιστον ένα γκολ στην αναμέτρηση! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

«Ο 24χρονος Μάρκοβιτς αγωνίστηκε πέρυσι στο Βέλγιο με την Άντερλεχτ αλλά παίρνει μεταγραφή για τον Ολυμπιακό. Τα δικαιώματα του Μάρκοβιτς ανήκουν στην Λίβερπουλ και και η αγγλική ομάδα έχει αποφασίσει την παραχώρηση του παίκτη στον Ολυμπιακό με την μορφή δανεισμού», τονίζεται χαρακτηριστικά.

Πάντως, τον παίκτη θέλει να τον κρατήσει η Άντερλεχτ - ομάδα που πέρυσι τον είχε δανεικό, ενώ για την περίπτωσή του ενδιαφέρονται κι άλλοι σύλλογοι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα