Ο Αλί Γιακουμπί ο αντί-Μεριά στην Σπορτίφ

Ο Αλί Γιακουμπί ο αντί-Μεριά στην Σπορτίφ

Δημήτρης Τομαράς
Ο Αλί Γιακουμπί ο αντί-Μεριά στην Σπορτίφ

bet365

Ο 25χρονος Μεριά πιάνει Λιμάνι και στην Σπορτίφ Σφαξιέν ήδη κινήθηκαν για την απόκτηση του 27χρονου Αλί Γιακουμπί ως διάδοχο του νέου αποκτήματος των Πειραιωτών.

Ο 25χρονος Γιασίν Μεριά ξεκαθάρισε πως συνεχίζει την καριέρα του στον Ολυμπιακό σε μία μεταγραφική ιστορία με αλλαγές και... σκαμπανεβάσματα που όπως όλα δείχνουν όμως φτάνει σε αίσιο τέλος για τους ερυθρόλευκους.

Στην Σπορτίφ Σφαξιέν κινήθηκαν ήδη για να κλείσουν τον 27χρονο άλλοτε διεθνή στην Τυνησία που έπαιζε στην 3η κατηγορία της Γαλλίας (σ.σ. στην Κεβιλί), Μοχάμεντ Αλί Γιακουμπί. Ο Γιακουμπί που έχει θητεύσει και σε Τουρκία & Σαουδική Αραβία στα 27 του ως βασική θέση έχει αυτή του στόπερ. Ο Μεριά που είναι κλεισμένος στον Ολυμπιακό παίζει και στόπερ αλλά και ακραίος μπακ & αμυντικός χαφ.

ΑΠΟΕΛ – Φλόρα Ταλίν και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν ο Ποτέ σημειώσει το πρώτο γκολ στην αναμέτρηση! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα