Εκτός αποστολής ο Αράο με Σάντος, «κλείνει» στον Ολυμπιακό (pic)

Εκτός αποστολής ο Αράο με Σάντος, «κλείνει» στον Ολυμπιακό (pic)

Gazzetta team
Εκτός αποστολής ο Αράο με Σάντος, «κλείνει» στον Ολυμπιακό (pic)

bet365

O τεχνικός της Φλαμένγκο άφησε εκτός αποστολής τον Γουίλιαν Αράο για το παιχνίδι με την Σάντος και όλα δείχνουν πως η μεταγραφή ουσιαστικά είναι «τελειωμένη» στον Ολυμπιακό.

Από χθες το απόγευμα ο Ολυμπιακός μετρούσε αντίστροφα. Και ο ίδιος ο Αράο. Η μεταγραφή του 26χρονου μέσου είχε μπει στην τελική της ευθείας. Οπως γράφαμε Ολυμπιακός και Φλαμένγκο τα βρήκαν στα 2,4 εκατομμύρια ευρώ με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν συμφωνήσει σε όλα με τον ίδιο τον παίκτη για τριετές συμβόλαιο. Παρά το γεγονός ότι μέχρι τελευταία στιγμή η Φλαμένγκο πίεζε για τα 2,8 εκατομμύρια ευρώ εν τέλει το deal δεν χάλασε. Αλλωστε η διαφορά ήταν πολύ μικρή για να μην γίνει η μεταγραφή.

Aξεπέραστο Live Στοίχημα και πολλά ειδικά στοιχήματα για όλους τους αγώνες! (21+)

Μία μεταγραφή που ουσιαστικά... επιβεβαιώνει και ο ίδιος ο προπονητής της Φλαμένγκο. Ο Μαουρίτσιο Μπαρμπιέρι άφησε εκτός αποστολής τον Αράο για το παιχνίδι με την Σάντος μιας και η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό ουσιαστικά έχει κλείσει.

Αυτό μετέδιδαν και οι Βραζιλιάνοι με το που έγινε γνωστή η αποστολή του Μπαρμπιέρι και στην λίστα δεν υπήρχε το όνομα του Αράο. Τι απομένει; Η επιβεβαίωση των δύο ομάδων ότι η μεταγραφή όντως βρίσκεται στην τελική της ευθεία και πως ο Αράο είναι έτοιμος να μπει στο αεροπλάνο για Βραζιλία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα