Ολοι έτοιμοι στην ΑΕΚ, αναμονή για Τσιγκρίνσκι

Ολοι έτοιμοι στην ΑΕΚ, αναμονή για Τσιγκρίνσκι

Gazzetta team
Ολοι έτοιμοι στην ΑΕΚ, αναμονή για Τσιγκρίνσκι

bet365

Βίκτωρ Κλωναρίδης και Ροντρίγκο Γκάλο επέστρεψαν σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να περιμένει τον απεικονιστικό έλεγχο του Ουκρανού.

Χωρίς προβλήματα έγινε η προπόνητη της Δευτέρας για την Ενωση, με τους Κλωναρίδη και Γκάλο να ολοκληρώνουν τη θεραπεία τους και να προπονούνται κανονικά. Ευχάριστα, δηλαδή, τα νέα για τον Ουζουνίδη, ο οποίος περιμένει τα μαντάτα και από τον απεικονιστικό έλεγχο που θα κάνει την Τρίτη ο Τσιγκρίνσκι -ο οποίος ακολουθεί θεραπεία- μετά τη θλάση που υπέστη στο φιλικό με τον Ατρόμητο.

Η προπόνηση της Τρίτης είναι προγραμματισμένη για τις 19:00 και την ίδια ώρα την Τετάρτη η πρωταθλήτρια θα αντιμετωπίσει τον Αρη σε φιλικό στη Θεσσαλονίκη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα