Λύθηκε το συμβόλαιο του Κλέσιο

Γιώργος Ντυμένος
Λύθηκε το συμβόλαιο του Κλέσιο

bet365

Και τυπικά παρελθόν από τον Παναιτωλικό αποτελεί ο Μπάουκε Κλέσιο με τα «καναρίνια» να ανακοινώνουν την λύση της συνεργασίας με τον Μοζαμβικανό επιθετικό.

Την λύση της συνεργασίας με τον 23χρονο επιθετικό από την Μοζαμβίκη Μπάουκε Κλέσιο ανακοίνωσε ο Παναιτωλικός. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής δεν ακολούθησε τα «καναρίνια» στην προετοιμασία καθώς δεν υπολογιζόταν και λίγες μέρες αργότερα ανακοινώθηκε και επίσημα η λύση του συμβολαίου του.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής: «Λύθηκε το συμβόλαιο του Μπάουκε Κλέσιο, κοινή συναινέσει και με σύμφωνη γνώμη της Μπενφίκα, η οποία διατηρούσε μέρος των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του τα δυόμιση χρόνια που φόρεσε τη φανέλα του Παναιτωλικού και ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην καριέρα του».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα