Νέα χορηγική συμφωνία για ΟΦΗ

Νέα χορηγική συμφωνία για ΟΦΗ

Gazzetta team
Νέα χορηγική συμφωνία για ΟΦΗ

bet365

Ο ΟΦΗ ανακοίνωσε την σύναψη χορηγικής συμφωνίας με την κρητική ξενοδοχειακή μονάδα, Stella Group of Hotels.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Μια ακόμη μεγάλη εταιρεία από την ΚΡΗΤΗ, η εταιρεία Stella Group of Hotels, κοντά στον ΟΦΗ μας!

0% Γκανιότα* & Αποκλειστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Η Stella Group of Hotels θα είναι χορηγός στο πίσω μέρος της φανέλας της ομάδας μας και μάλιστα στο φιλικό παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο Καρπενήσι, η εταιρεία Stella Group of Hotels, ήταν στη νέα φανέλα, μαζί με τους άλλους δυο χορηγούς στην εμφάνιση του ΟΦΗ, τα αναψυκτικά ΦΗΜΗ (σορτσάκι) και το νερό ΖΑΡΟΣ (μανίκι).

Η Stella Group of Hotels θα είναι ειδικότερα, ασημένιος χορηγός του ΟΦΗ μας.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 αισθάνεται για μια ακόμη φορά την υποχρέωση να ευχαριστήσει την οικογένεια Τζιράκη, για την πολύ σημαντική γενικότερα, προσφορά της στον ΟΦΗ.

Ευχαριστούμε τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή μας Μιχάλη Τζιράκη και τον υιό του Δημήτρη Τζιράκη, η αγάπη των οποίων για τον ΟΦΗ, είναι πραγματικά μεγάλη.

Είναι σημαντικό για την σημερινή διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, να έχει κοντά της, στο δύσκολο έργο που έχει αναλάβει και αυτήν την μεγάλη ξενοδοχειακή τουριστική εταιρεία της Κρήτης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα