«Προς οριστική συμφωνία με Μεριά»

«Προς οριστική συμφωνία με Μεριά»

Gazzetta team
«Προς οριστική συμφωνία με Μεριά»

bet365

Ο Ολυμπιακό τρέχει την υπόθεση του Γιασίν Μεριά με τα δημοσιεύματα στην Τυνησία να κάνουν λόγο για τελειωμένη υπόθεση.

Φαίνεται πως το σήριαλ με την απόκτηση του Γιασίν Μεριά εκ μέρους του Ολυμπιακού φτάνει στο τέλος. Μετά το αρχικό ναυάγιο οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο συλλόγων επανήλθαν και σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Τυνησία οι δύο πλευρές οδεύουν σε συμφωνία.

«Οι επαφές μεταξύ Ολυμπιακού και Σφαξιέν οδηγούν προς οριστική συμφωνία. Ο ελληνικός σύλλογος έχει κάνει συνεπή προσπάθεια για να αποκτήσει τον παίκτη», σημειώνει η «Presse», ενώ η ιστοσελίδα «ar. lemaghreb» τονίζει:

«Η Σφαξιέν δεν διαψεύδει την ύπαρξη νέου κύκλου διαπραγματεύσεων με τον Ολυμπιακό, που εξέφρασε την επιθυμία του να βρεθεί μια κοινή συνισταμένη στους όρους της μεταγραφής και αφενός να αποπληρωθεί το ποσό σε δύο κι όχι τρεις δόσεις και αφετέρου να συμφωνηθεί ποσοστό μεταπώλησης 15% και όχι 10%», προθέτοντας πως το κόστος της μεταγραφής θα φτάσει το 1,8 εκατ. ευρώ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα