Παπαδόπουλος: «Εχουμε ποιότητα και ταχύτητα αλλά είναι νωρίς»

Παπαδόπουλος: «Εχουμε ποιότητα και ταχύτητα αλλά είναι νωρίς»

Gazzetta team
Παπαδόπουλος: «Εχουμε ποιότητα και ταχύτητα αλλά είναι νωρίς»

bet365

Ο Νίκος Παπαδόπουλος έμεινε ικανοποιημένος από το φιλικό 2-0 επί του Απόλλωνα, αλλά τόνισε ότι ακόμη είναι νωρίς για να βγάλει περισσότερα συμπεράσματα.

Μετά το 2-0 επί του Απόλλωνα, ο τεχνικός του ΟΦΗ είπε χαρακτηριστικά:

«Βγάλαμε ασφαλή συμπεράσματα από το πρώτο φιλικό. Κατά διαστήματα δείξαμε καλά στοιχεία, φαίνεται ότι έχουμε ποιότητα και ταχύτητα αλλά είναι νωρίς για να πούμε πολλά. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την διάθεση των παιδιών, παρά την κούραση που υπάρχει. Αυτό που θέλουμε είναι να είναι η ομάδα έτοιμη στην έβδομη εβδομάδα της προετοιμασίας».

Τζουργκάρντεν - Χάκεν με αξεπέραστο Live Στοίχημα! (21+)

Για τον Τάσο Παπάζογλου τόνισε: «Περιμένω την Δευτέρα να τελειώσει το θέμα, γιατί θέλουμε έναν παίκτη ακόμα σε αυτήν την θέση αλλά κυρίως να βάλουμε ύψος, ποιότητα και βάθος σε αυτήν την θέση. Μετά τα τρία φιλικά θα μιλήσω με την διοίκηση που όλες μου τις επιθυμίες, τις έχει κάνει πράξη για το αν θα κάνουμε ακόμα μια μεταγραφή. Αυτό θα το δούμε μετά το τέλος της παρουσίας μας στο Καρπενήσι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα